Reklama

Reklama

Avantgarda

  • Čína Ťi sien feng (více)
Trailer 1

Prvotřídní bezpečnostní agentura Vanguard může být vaší jedinou nadějí, pokud si vás vyhlídli nejnebezpečnější kriminálníci na světě. Během ochrany jednoho z klientů a jeho dcery se ředitel firmy sám zúčastní extrémně složité akce. Ohromující souboj se odehraje na třech kontinentech. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

mira007 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan jako šéf agentury, která jede akci po celém světě proti únoscům svého klienta. Jackie řídí a jeho mladší kolegové zajišťují akci. Není to tak retardované jako Kung-fu yoga, ale tohle by se mi líbilo asi ve dvanácti. Pestré, barevné jakože veselé za hodně peněz - takový Happy meal ve filmovém balení. Já chytnul averzi na tenhle film hned v první sekundě, když tam najelo logo China filmu se třemi postavičkami jak budovatelský Stalinův pomník na Letné kdy jeden s pěstí vpřed, druhý se samopalem a třetí se srpem. Už tohle mi zaselo semínko, že ten film budu špatně hodnotit . ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Při zběžném procvakání mi to přišlo jako ptákovina. Když jsem si to ale normálně pustila a poznala příběh, bylo to lepší. Je to však pořád typ Jackieho filmů z posledních let jako Kung fu Yoga nebo Čínský zvěrokruh. Tentokrát se podíváme do Londýna, Afriky, fiktivního arabského státu Jiadebala a Dubaje. Na pohled líbivý, různorodé akce dost - bitky, přestřelky, honičky na suchu i na vodě, Jackie něco předvede, ale většina je na mladší generaci. Děj je jednoduchý, odsýpá a nebylo tam nic, co by mi přišlo vyloženě přehnaný nebo trapný. Přesto se nemůžu zbavit pocitu lacinosti. Seriózní příběh s akcí je nahrazen líbivým pozlátkem. Přeloženo. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, že Jackie chodí do náročných produkcií, ktorú ale nie sú len tupé akčňáky a bojovky, ale poukazujú aj na globálne problémy. Tu vidieť hodiny práce na CGI efektoch, choregrafiách, je to skvele situované po svete, zaujímavé prostredia a mladí, šikmí bijci, ktorý sa toho neboja. Je ale smutné, že je to lepší film o autách ako posledné diely FaF. Chan už má svoje odbojované, ale ako mentor funguje skvelo. Opäť vtipné, s rozumnou minutážou, neustálou akciou a gradujúcim dejom. Rád by som dal viac, ale niektoré efekty boli rušivé a myslím, že už sú lepšie spôsoby, ako to naanimovať. Nebol som však znechutený a ani sklamaný. 3 z 5 ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadina. Když pominu nepovedeného digitálního lva a spoustu nelogičností, tak jsou ve filmu naprosté nesmysly, které při tom pro děj nemají žádnou funkci, např.prohlížení rajek v Africe, když při tom jde o ptáky žijící na Nové Guinei. Nechápu. Jackie Chan by to měl zabalit nebo dopadne jako Seagal nebo Cage. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Soukromá bezpečnostní agentura Vanguard v jejímž čele stojí Tang (Jackie Chan), musí z Omarova zajetí zachránit svého člena a dceru bohatého čínského obchodníka... Jackie Chan se sice v úvodních titulcích objeví na prvním místě, ale je pouze jednou z hlavních postav. Jackie nechce svoje skalní fanoušky zklamat a ve třech akčních scénách něco málo předvede. Náročnější scény tak musí obstarat omladina, která si nevede vůbec zle. Záběry s digitálním lvem Charliem měly různou kvalitu a nejhůře to vypadalo při pohybu. Při finální automobilové honičce bylo občas patrné nepřirozené zrychlení a nevypadalo to dobře. Film není po akční stránce úplně špatný a největší slabinou je samotný příběh. HODNOCENÍ 40% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení scény na vodním skútru se Jackie Chan po pádu zaseknul pod hladinou a málem se utopil. Na pomoc mu ale naštěstí rychle přispěchali záchranáři, takže se mu nic nestalo. (Duoscop)
  • V závěrečných titulcích zazní píseň „Ambition In My Chest“, kterou nazpíval Jackie Chan. (Rominator)

Reklama

Reklama