Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je prostě britská klasika. Mr. Bean je postava, která mě vždycky zaručeně rozesměje. Spousta nezapomenutelných epizod, třeba v kině nebo na bazéně - prostě je toho moc. Ale pořád se na to dá koukat, i když to člověk praktický zná nazpaměť. Tato postava bavila generaci mých rodičů, tu mou a věřím, že bude bavit i další generaci a to samo o sobě hovoří za vše...9/10. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Představte si obyčejnou situaci... třeba nákup v obchodě, nebo výlet do přírody, či návštěva zubaře, nebo třebas návštěva bazénu... a nyní si v těchto situacích pčedstavte člověka, ktekrý je neuvěřitelný, ale opravdu neuvěřitelný zmatkař s chladnou hlavou. .. nebo si rovnou pusťte "mistra bína"... je to skutečný mistr. Komickými gesty (beze slov) se prohání z jedné situace do druhé... smíchsmíchsmích... na dýchámí není čas!!! ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Atkinson je docela zajímavý týpek i ve skutečnosti. Jedna z nejnamyšlenějších britských celebrit, která se kdysi vyjádřila, že by vyřešila všechny problémy světa, kdyby byli všichni jako on, a proto zřídí special-Atkinson sperma banku. Nevím, jestli k tomu došlo, ale trochu více excentriky by na tomhle světě rozhodně neuškodilo. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Totální >mašíbl< za všechny vindry a zlámaný grešle... :oD))) . . . Fazula ve vlastní šťávě. Pokaždé v (h)růném nálevu, sebestředně nechutná, těžce stravitelná! Prostě ryze britsky pikantní, výživné, nakažlivé. Tenhle bob(ek) vám zaručeně zaskočí v krku! V tomto případku ovšem nebušit do zad, nýbrž do hlavy... ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jeden z největších umělců, výborný komik, který dokáže rozesmát bez použití jediného slova, prostě génius. Hloupoučký a zlomyslný Bean bojující se starostmi každodenního života, vše vyřeší po svém, je jedno jak, ale hlavně že to funguje. I po těch letech mě to stále rozesměje a často se v tom i najdete. Výborné ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Postava Beana (Rowan Atkinson) byla vedle seriálu a celovečerních filmů k vidění i v dalších příležitostných skečích. Jedním z nejznámějších je Police Station (1991), odehrávající se na policejní stanici, kde si zahrála i Matilda Ziegler, známá ze seriálu Mr. Bean. Dalším takovým skečem je Torvill & Bean (1995), v němž Bean rozvrátí slavnou krasobruslařskou dvojici Torvill a Dean. Bean se také objevil v několika videoklipech: jako bubeník v klipu Hale & Pace - The Stonk (1991), coby hlavní postava volební kampaně v klipu "I Wanna Be Elected" od Alice Coopera nebo jako fanoušek skupiny Boyzone v jejich klipu "Picture of You". V tomto klipu zahlédneme i tříkolové vozidlo Reliant Regal Supervan III, známé ze seriálu (ovšem v černé barvě). (Robbi)
  • Tato epizoda ukazuje soubor tří skečů, které Rowan Atkinson se svými spoluherci předváděl na svých živých představeních. (Memesis)

Reklama

Reklama