Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Další pokračování začíná skvělým obchodním tahem otce Simpsona: výhodně koupenou trampolínu dokáže zpeněžit na dětech z celého sousedství. Bohužel ne bez následků v podobě úrazů... A Bart se stane vděčným objektem psychologů... Hostem této epizody je James Brown. (Česká televize)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce opäť výborné s parádnymi fórmi, ale snáď prvýkrát (asi nie, len si práve nespomínam) sa objavuje jeden z mála nedostatkov seriálu. Mám na mysli rozpoltenosť deja, ako správne v tomto prípade uviedol LachtanShows. Osobne mi viac sadla druhá, psychoanalytická polovica, pobavil najmä úprimný rozhovor Marge a Homera nad zjedeným plechom koláčov. No a ponaučenie? Nikdy nestavajte v meste sochy kadejakým komerčným riešiteľom vašich psychických problémov... ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Marge mám právě pocit hlubokého studu." ,,Slyším tvůj hluboký stud." ,,Cítím, že slyšíš můj stud." ,,Mám pocit rozmrzelosti a frustrace...ale také tolerance". ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Bart´s Inner Child" (Bartove vnútorné dieťa). Do Springfieldu zavíta známy televízny psychológ. Marge Simpsonová prinúti celú svoju rodinu, aby sa zúčastnili jeho prednášky. Bart sa tam ukrutne nudí a tak začne robiť vylomeniny. To upúta pozornosť prednášajúceho a vyzve všetkých obyvateľov Springfieldu, aby sa správali uvoľnene ako Bart, aby v sebe oslobodili svoje vnútorné dieťa. ***** ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U některých epizod mi i celkem vadí, že už nějakou dobu vím, jak jejich tvorba funguje. Tvoří se po polovinách, a proto ve valné většině vidíme na začátku skoro až jiný příběh, než ke kterému se dojde po prvních deseti minutách. A když vás náramně baví první půlka, tak prostě nechcete, aby vyšuměla a pointa se ubrala úplně jinam. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama