Simpsonovi - Série 8 (1996) (série)
Steven Dean MooreScénář:
Donick CaryHudba:
Alf ClausenHrají:
Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria, Pamela Hayden, Tress MacNeille, Karen Maruyama, Harry Shearer, Maggie Roswell, Sab Shimono, Gedde Watanabe (více)VOD (1)
Marge není spokojena s kázáním springfieldského reverenda, a tak se této činnosti ujme sama. Je úspěšná, lidé z celého Springfieldu přicházejí prosit o radu. Ne vždy se jí však podaří správně odhadnout situaci... (Česká televize)
Paviáni nalevo, paviáni napravo. Pádící lokomotiva se řítila houští vyceněných tesáků. Přede mnou se vynořily dvě ohromné opice. Bum, bum! Poslal jsem je do vzduchu jako dva kopací míče. Třetí na mě začala vřískat. Chr, chr! A to už mě fakt chytil rapl. ... Seskočil jsem z vagonu, chytil tu opici za krk a prásk! Nejlepší kázání!! :-D ()
,,Mám dojem, že jsem spolkl párátko!" • MR LESK! ()
Tuhle epku jsem si nepamatoval už vůbec, přestože ji tu mám nějaký ten rok ohodnocenou. Džouky na Planetu opic famózní. ()
„Já nejsem řiditelem týhle fronty, máti.“ ()
"Oh, I'd love to go with you, honey... but I got a lot of work to do around the bed." ()
Photo © 20th Century Fox Television / Matt Groening

- V epizodě je zmíněn film Muž bez tváře (1993). (Duoscop)
- Když přijíždí mladý reverend Lovejoy do Springfieldu, tak přitom hraje „Jesus Is Just Alright“ od The Doobie Brothers. (Duoscop)
- Když reverend Lovejoy kráčí kostelem, tak vidíme v lavicích položené knížky. Později ale budou lavice prázdné. (Duoscop)