Simpsonovi - Série 28 (2016) (série)
Rob OliverScénář:
Jeff WestbrookHudba:
Alf ClausenHrají:
Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria, Harry Shearer, Wayne Gretzky, Natasha Lyonne, Jackie Mason, Maggie Roswell, Pamela Hayden, Tress MacNeille (více)VOD (1)
Reverenda Loveyjoye trápí mizerná návštěvnost kostela na čtvrtou adventní neděli a rozhodne se s tím něco udělat. Šáša Krusty tráví svátky se svou dcerou, která chce oslavit Vánoce se vším všudy. Jenže Krusty je židovského původu, Vánoce nikdy neslavil, a ani neví, jak na to. Proto se rozhodne požádat o pomoc Simpsonovy a být na svátky u nich. Maggie mezitím sužuje noční můra, která ji tak vyděsí, že se jí zdá o severním pólu, kde potkává Santu Clause, Yettiho a Wayna Gretzkyho. (TV Prima)
(více)Recenze (10)
Další z dílů, která je pro mě důkazem, že seriál je dávno za zenitem nebo má teď hodně špatné tvůrce. O čemže tahle epizoda měla být? ()
„To je věda nebo blbost?“ ()
Ako fanúšik Krustyho musím skonštatovať, že epizódy venujúce sa jeho osobe sú dlhodobo stále o tom istom, čo nijako extra neprekáža, ale zase ani neohúri... nájdená dcéra, kariéra v prdeli, vzťah s otcom... Dosť času je venované aj reverendovi a jeho neschopnosti zaujať svoje ovečky, opäť ale ide iba o recykláciu starých zápletiek. Situáciu tak zachraňuje Maggie a jej nová hračka. ()
"Můj synu, jsem tu, abych ti ukázal nejmocnějšího muže na světě !! V tomto i příštím životě.." - "J.J. Abramse ??" ;) ()
"Forget it. Our nonsense is so much better than your nonsense. Look at this guy! He can be a Pixar hero. Look at him!" ()
Photo © 20th Century Fox Television / Matt Groening

- Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
- V epizodě se objeví narážka na film Ledové království (2013). (Duoscop)
- Během rozhovoru se svou dcerou v nemocnici má Krusty v některých záběrech v ruce kapačku a v jiných ne. (Duoscop)