Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Telefonní úřad ve Springfieldu nemá dostatek čísel, a tak pro některé domácnosti zavede novou předvolbu. To se ale nelíbí Homerovi, který si musí zapamatovat nová čísla, a navíc odhalí i to, že novou předvolbu dostali jen ti chudí občané Springfieldu. Dojde k rebelii, která vyústí až v založení Nového Springfieldu, jehož starostou je zvolen Homer Simpson... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

snebka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,4 • V USA 5. Listopadu 2000 • Brockman: Oni používají přízemní termíny jako Jó fakt? A pojď jsem na chvíli! Homer: Jó fakt, vy si myslíte, že jste lepší? Barte pojď jsem na chvíli! Bart: Ty pojď jsem na chvíli! Homer: Jó fakt?! • 84/100 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Springfielďania sú bohužiaľ blbší ako opice a nie sú schopní si zapamätať viac ako desať čísel, a tak nastáva v meste nová doba. Nové predvoľby vedú až k vzbure a mesto sa rozdelí na dve časti. V Novom Sprigfielde sa stane starostom Homer a vy môžete hádať, ktorá časť bude ekonomicky viac prosperovať. Dejová línia s The Who išla trochu mimo mňa, ale finále na Springfieldskom múre je skvelé. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po letech doceňuju Homerovo nesmyslné, ale klasicky vtipné nakrknutí vůči potřebě nové předvolby a přidávám pátou hvězdu pro ten svinčík, co zůstal v jeho starém Springfieldu po tom, co jej veškeré obyvatelstvo opustí. ()

Reklama

Reklama