Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

I Homer jednou zjistí, že když se člověk někoho zastane, má z toho dobrý pocit. A tak se rozhodne, že „bude moulům pomáhat řešit jejich problémy". Ale jak už to v životě bývá, ne na všechny vždy platí výhrůžky, a tak se Homer snaží dosáhnout svého držením hladovky... (Česká televize)

Recenze (8)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady naopak musím po letech jednu hvězdičku chtě nechtě ubrat, protože jako nezasvěcen baseballu, sportu v USA posvátném, mě jeho násilné nacpání k jinak skvělé synopsi příliš nezaujalo. Ale v první části dílu, která dle zajetého mustru pojednává o něčem ještě zcela jiném, jsem se bavil náramně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer zistí krutú pravdu o mestskom baseballovom tíme, ale ako na potvoru mu nikto neverí. To sa ale stáva, ak ste náhodou Homer Simpson. A tak začne držať protestnú hladovku a výrazne schudne. Nabudúce bude zase pri tele. Jeden kamarát bol pár týždňov v nemocnici a schudol 20 kíl, následne ich ale doma zase po pár týždňoch nabral. Takže v tomto prípade to tvorcom vyčítať nebudem. ()

Reklama

Zajímavosti (4)

  • Když přijde Lenny do hospody, tak si objedná pivo a hned ho vypije. Později má ale zase pivo ve sklenici. (Duoscop)
  • Když je Homer přesunut na stadion, tak na zemi nejsou vidět trubky na ohňostroj. Při následném homerunu už tan ale jsou. (Duoscop)
  • Když se Duffman v převleku za novináře zeptá Homera, jestli byl v blázinci, tak tím odkazuje na epizodu Šílený Homer (1991). (Duoscop)

Reklama

Reklama