Reklama

Reklama

Chinese Pilot

  • Čína Zhong guo ji zhang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Natočeno podle skutečné události. Let č. A319 z Číny do Tibetu zpočátku vypadal zcela normálně. Jenže 40 minut po startu náhle praskne sklo v pilotní kabině. Celá posádka se tak musí vypořádat nejen s nedostatkem kyslíku a panikařícími cestujícími, ale i blížící se bouří. (Lex.San)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podľa skutočnej udalosti, ale predsa plné klišé a to nehovorím o záverečnom patose, ktorý je tak prehnaný, až dojme. Katastrofická dráma, ktorá má čo ponúknuť, ak teda príbehy ako je tento prijímate s otvorenou náručou. ()

batmancz 

všechny recenze uživatele

Nenudilo to. Ano, spousta nelogických věcí, vlastně děj je vcelku krátký, ale to naštěstí i stopáž. Chvílemi jsem měl nicméně pocit, že se dívám na dokument jak funguje letištní provoz. Ano, ten patos a hrdinství a děkování je opravdu moc, ale to už v PRC bývá. Pro přesnost - vypadne jen pravé přední sklo, tedy ten kapitán byl částečně chráněný proti větru a krupobití. No dobře, ta bouřka tam být nemusela. Každopádně doporučuji, protože podobných filmů opravdu mnoho není. ()

Reklama

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Filmy tohoto žánru se většinou neobejdou bez jistého deklamování hrdinství a určitých póz. Z čehož jsem měl jistou obavu, zvláště když se jednalo o čínskou produkci. A víte co, nebylo to nikterak hrozné. Sympatické postavy, více rovin příběhu, uvěřitelné triky. Vyjma pár pasáží zde máme zdařile podaný film, který mě u obrazovky spolehlivě udržel až do konce – hodně silné 3* (7,9/10) ()

Galerie (96)

Zajímavosti (1)

  • Ve skutečnosti trvala celá situace od prasknutí předního skla do přistání cca 35 minut, ve filmu však trvá cca 47 minut (patrně kvůli delší stopáži filmu). (batmancz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno