Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Příhody mluvící mořské houby, která pracuje v restauraci rychlého občerstvení, navštěvuje vodáckou školu a žije v podmořském ananasu. SpongeBob žije ve dvoupatrovém ananasu několik sáhů pod tropickým ostrovem Bikini Atoll v podmořském městě. Místo logického přístupu ke každodenním výzvám přistupuje SpongeBob k životu svérázně a nekonvenčně. Ať už hledá nejlepší obracečku, aby se zdokonalil v technice smažení hamburgerů v Krusty Krab, nebo se jen tak poflakuje se svým nejlepším kamarádem Patrikem (sympatickou mořskou hvězdicí), SpongeBobovy dobré úmysly a přehnaně horlivý přístup k životu obvykle způsobí v jeho podvodním světě chaos. (Česká televize)

(více)

Recenze (287)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že seriál už léta běží v telce pořád dokola a mám tím pádem všechny série najeté tam a zpátky od začátku až do konce, můžu směle konstatovat, že SpongeBob je příjemná odreagovačka, která neuvěřitelně pobaví všechny generace diváků, víceméně každý si zde přijde na své. Každá epizoda má něco do sebe, každá nabízí perfektní podívanou. Nemám nic, co bych vytknul. Skvělý komediální seriál s povedenými, zcela signifikantními animacemi. 10/10. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

A s pravdou ven, kdo jste podle obrázku nejdřív mysleli, ze SpongeBob je kus ementálu? Nevěřím, že jsem jediný! Celkem pošahaná, občas až vyhulená úchylačinka, ale stokrát lepší než vykozené Winx nebo vymozkovaní Bakugani. SpongeBob je takové otravné hovado, že mě občas i baví. Ale fakt, vypadá jak kus sýru, že jo? ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Víte co se říká: "zvědavého šneka zabila sůl." Ze začátku mě Spongebob moc nebral, ale když už jsem si na tuhle houbičku zvyknul, tak mě začala bavit. Je pěkné sledovat bezstarostného žluťáka, který se svým tělem a obličejem dokáže provést neskutečné šílenosti a být přitom vtipnej a lézt na nervy Sépijákovi společně se svým kamarádem Patrikem. Hodně dobrá originální záležitost. Mám před sebou ještě spoustu dílů, na které se těším. :-) ()

Callas 

všechny recenze uživatele

8/10 Nevěřil jsem, jak moc se nasměju u kresleného seriálu pro děti. Dialogy a vizuální stránka jasně napovídají, že jde o večerníčkovou záležitost s klasickým morálním ponaučením na konci. Ale právě úžasně povedená a originální animace spolu s komicky přímočarými rozhovory a příběhy tvoří onu nezaměnitelnou zábavnou atmosféru. Když ještě autoři přidají neodolatelného bezmozka Patrika, tak není co řešit. Tato jednoduchá a svižná zábava v desetiminutových porcích mi vždy dodá optimismu. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Seriál, ke kterému jsem se dostal přes film Houba na suchu, ke kterému jsem se opětovně dostal přes seriál. Pokud mám zrovna odpolední, nebo noční šichtu, dopolední kávičku si už prostě bez Spongebooba nedokážu představit. Dabing perfektní, je vidět, že si to herci užívají, zvlášť Bedřich Šetena a jeho prašule jsou best =D . ()

Galerie (46)

Zajímavosti (78)

  • Tom Kenny stvořil Spongebobův hlas ve chvíli, kdy slyšel křičet naštvaného trpaslíka. (cvaky32)
  • Spongebob v kalhotách byl k roku 2019 nejdéle vysílaným seriálem společnosti Nickelodeon. (matysek2000)
  • Podmořské městečko Zátiší Bikin (v originále Bikini Bottom), v němž se odehrává většina příběhů se Spongebobem, se nachází pod opravdovým existujícím ostrovem, a to Bikini Atoll. (P. J. D.)

Reklama

Reklama