Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, ale přeci jenom trochu zbytečné. Rozpitvávat příběh prvního dílu z jiného pohledu může sice znít zajímavě, ale ve výsledku se jedná o zoufalé roubování původních scén na nové nápady. Co se týče vtipů, tak je jich naštěstí pořád dost, takže těch 73 minut příběhu uteče celkem rychle. Finální hodnocení: Průměrná disneyovka se vším všudy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie animovaného triptychu spoločnosti Walt Disney Pictures - "Leví Kráľ" sa výrazne líši od svojich predchodcov. Celý príbeh sa tento krát točí okolo dvoch postavičiek, ktoré sa svojimi krátkymi štekmi starali o humor v predošlých častiach, Timona a Pumba. Takže veľa levov nečakajte. Tí sa tam len tak mihnú. Mne to nejak výrazne nevadilo. Tento diel by som dokonca označil ako najzábavnejší z celej série. Odpadlo to mazlivé výchovné pojatie a pribudlo viacej vtipu. Nehovorím, že "Hakuna Matata" je najlepší diel, ale pobavil ma skvele. Výborný celovečerný bonus. *** ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Úlet, ktorý bez dobrej znalosti jednotky dosť stráca na humore. Pri dobrej znalosti jednotky však dochádza k prílišnej citácii a tak trochu nude... Stopáži by som ešte viac ubral a bol by to super DVD bonus. Takto je to prerastený guláš bez príbehu a rozprávkovej atmosféry... Originálny názov Lion King 1½ je celkom výstižný... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Levieho kráľa nie je nič iné ako prerozprávaný dej prvej časti z pohľadu Timona a Pumbi. Či to bolo pokračovanie, zbytočné (len dojenie kravy) alebo nie, nech rozhodnú fanúšikovia. Ja len dodám toľko, že sa na to pozeralo dobre. Z tohto "vydojeného" materiálu sa scenáristom podarilo vykúzliť celkom zábavný animák, ktorý bavil nie len deti ale aj mňa. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

S třetím dílem se vrátila i kvalita dílu prvního, dokonce jsem se bavil více než u jedničky. Větší komediální ražení muselo samozřejmě někde ubrat, a sice u příběhu, který pochopitelně nemůže být tak silný jako u předchůdců. Budu se zase opakovat: nebýt "muzikálních" čísel, měla by každá část trilogie ode mě ještě o hvězdičku navíc, ale holt je to Disney. A když už mluvíme o disneyovkách: ten závěr byla fikaná propaganda. :-) P.S.: Pokud někdo obviňuje Kozí příběh z kopírování Shrekova osla, nechť se podívá na Pumbu. :-P ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Zatímco první lví král je založen na Hamletovi, tento film se inspiroval hrou Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi, která popisuje Shakespearova Hamleta očima jeho dvou přátel z dětství. (HappySmile)
  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)

Reklama

Reklama