Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Tylor Tuskmon byl na Univerzitě pro příšerky premiant ve strašení, a tak se nechal přijmout do společnosti Příšerky s.r.o. jako strašák. Ale ouha! V den nástupu se dozví, že ve firmě už nechtějí strašáky, ale šprýmaře! Tylor je tak dočasně přeřazen k partě údržbářů, což zcela nabourá jeho plány. A tak si vytyčí nový cíl: Stát se šprýmařem. (Disney Channel)

(více)

Recenze uživatele iXtr3m3 k tomuto seriálu (3)

Příšerky v rachotě (2021) 

Dobrý seriál, ďaleko ďaleko lepší ako kraťasy typu Baymax, Cars on the Road a podobne. Tadiaľto vedie cesta pre Disney, hneď ma to nalákalo na nejaké to pokračovanie aj s dcérkou. Milé postavičky, animácia tak akurát, príbehovo zaujímavé a sitcomové spracovanie, myslím dĺžkou aj námetmi tiež sadlo, ďaleko lepšie ako tie na začiatku spomínané pár minútové srajdy. UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Je to stále fajn, je to stále milé, animácia na pomery seriálu na vysokej úrovni. Čo ma ale nasralo a to doslova, že aj do tohto Disney dokáže nadrbať LGBT. Viem, že je to len jedna-dve scénky, ale kurva, je to seriál pre deti, spamätajte sa. ()

Série 1 (2021) (S01) 

Dobrý seriál, ďaleko ďaleko lepší ako kraťasy typu Baymax, Cars on the Road a podobne. Tadiaľto vedie cesta pre Disney, hneď ma to nalákalo na nejaké to pokračovanie aj s dcérkou. Milé postavičky, animácia tak akurát, príbehovo zaujímavé a sitcomové spracovanie, myslím dĺžkou aj námetmi tiež sadlo, ďaleko lepšie ako tie na začiatku spomínané pár minútové srajdy. ()

Série 2 (2024) (S02) 

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Je to stále fajn, je to stále milé, animácia na pomery seriálu na vysokej úrovni. Čo ma ale nasralo a to doslova, že aj do tohto Disney dokáže nadrbať LGBT. Viem, že je to len jedna-dve scénky, ale kurva, je to seriál pre deti, spamätajte sa. ()

Reklama

Reklama