Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní důstojník Dutch se dozvídá, že jeho žena tragicky zahynula při leteckém neštěstí společně se svým milencem právníkem Chandlerem. Dutch je posedlý touhou pochopit, co vlastně jeho ženu k nevěře vedlo a do pátrání zapojuje i Key Chandlerovou. Společně se tedy vydávají na cestu, na niž se nemohou vydat jeden bez druhého. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

fmash 

všechny recenze uživatele

Klídek, pohoda. Na to, jak velký otřes hlavní hrdinové právě prožívají, je toho klídku skoro až moc. Pravda je, že Fordovi to moc nešlo a jeho postava nebyla dvakrát přesvědčivá. Těžko říct, proč (mimochodem navzdory jeansové módě celkem sexy) Kristin Thomas Fordově postavě skočila na klín. Er... kolem krku. Proč vlastně dávám ty čtyři hvězdičky? Nějak mi zkrátka sedla ta celková umírněnost filmu, jenž se obešel bez povinně volitelných honiček, šílených zvratů a děsně napínavých situací. A pro mě zafungovaly dva supermomenty — setkání na chajdě v lese a skvěle dospělá sexuální scéna v autě. Takže sice slabší, ale čtyři. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Doufám, že už nic horšího od Sydneyho Pollacka neuvidím! To bylo táááák blbý! Nemám ráda Forda a Kristin Scott Thomasová mi přijde taková mrtvolná. Vůbec to mezi nimi nefungovalo, celé to bylo jakési natahované, tam, kde by normální lidi mluvili a povídali si, oni HOVOŘILI :-) nebo na sebe jen čuměli. Natahovaný "děj" a k tomu reklamy, byla jsem pěkně naštvaná, že jsem na to koukala, ale byla jsem tak vyšťavená z práce, že jsem nebyla schopná kromě nějakých domácích prací dělat nic jiného. Vlastně mě u toho udržely vtipné i když cynické komentáře mého manžela a nakonec jsme perlili oba a nasmáli se fakt hodně. Což je při filmu o mrtvých z letecké katastrofy pro film hodně špatné vysvědčení. ()

Reklama

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Především pak mistrně zahraný part Christin Scott Thomasové. Zahrála zraněnou, citově těkajicí, vitíženou policistku, jež najde útěchu po smrti svého manžela u muže, jehož žena byla nevěrná s jejím manželem. V ději neustále dochází k překvapení v křehkém vztahu mezi oběma aktéry, prost zažitých vztahových klišé. Příjemně posmutnělý, komorní film. Víc takových! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Policejní detektiv Dutch Van Den Broeck a emancipovaná senátorka Kay Chandlerová přišli o své životní partnery při leteckém neštěstí. Tajný romantický výlet na Floridu totiž skončil v ledových vodách nedaleko Washingtonu. Dutch a Kay jsou zlomeni žalem a zjištěním, že byli rafinovaně a dost dlouho podváděni. Detektiv se jako posedlý snaží vypátrat všechny detaily o tajném životě své manželky, zatímco zdrcená senátorka hledá nějakou oporu. Společné neštěstí je sblíží...Pěkná nuda, film kráčí odnikud nikam, obdařen neúnosnou stopáží má při absenci poutavého příběhu pramalou naději zaujmout. Jakoby si to uvědomovalí i ústřední herečtí představitelé a tak se tupě potácejí s jedním výrazem ve tváři od záběru k záběru. Nevzrušivě podaný příběh v nevzrušivé režii Sydneyho Pollacka je učiněný propadák. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Harrison Ford mi do tohto filmu pasoval asi ako päsť na oko. Kristin Scott práve naopak sa v roli nešťastnej senátorky citila ako ryba vo vode. Celkovo táto romantická somarinka mi veľa nehovorila o to viac, že v snahe neurobiť príliš jednoznačný záver sa scenárista snažil nejkým spôsobom zamiešať dej primiešaním úplne zbytočnej prestrelky... No proste slabota ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Simulovaná letecká nehoda, ktorá odštartovala tento film, bola taká realistická, že 40 ľudí zavolalo 911, ktorí boli presvedčení, že ide o skutočnú katastrofu. (Arsenal83)
  • Toto je jediný film, v ktorom Harrison Ford hral postavu, ktorá nosí náušnicu, ako to robí Ford v skutočnom živote. (Arsenal83)
  • Mená hlavných postáv románu, podľa ktorého bol tento film natočený, sú Edward a Vivien. Toto sa pre tento film pravdepodobne zmenilo kvôli tomu, že Edward a Vivien sú dobre známi ako mená hlavných postáv v Pretty Woman (1990). (Arsenal83)

Reklama

Reklama