Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sabrina je dcerou šoféra, který pracuje u ukrutně bohaté americké podnikatelské rodiny. Od mládí miluje bohémského mladšího syna rodiny Davida. Nikdy mu ale o své lásce neřekne, jen k němu vzhlíží. Sabrina ze stromu pozoruje večírky a život smetánky. Otec ji pošle na zkušenou do Paříže. Zaměstná ji časopis Vogue a Sabrina se z ošklivého kačátka za dva roky změní v pohlednou, sebevědomou ženu. Vrací se do Ameriky a proutník David se mezitím seznámil s velice bohatou doktorkou Elizabeth. Víc než on o manželství stojí jeho rodina, která touží po spojení velkých majetků. Návrat Sabriny je ale čárou přes rozpočet, protože David se do ní zamiluje a plánovaná svatba se hroutí. Starší bratr Linus, který vede rodinnou firmu a nemá moc času na známosti dostane nápad: obětuje se, chce, aby se Sabrina zamilovala do něj a Davida pustila k vodě. Jeho plánem je odklidit Sabrinu zpět do Paříže. Pak ale zjistí, že to, co nejdřív hrál, se stalo skutečností a Linus Sabrinu upřímně miluje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Myšlenka číslo 1: Nevím, proč do rolí bratrů vybrali tvůrci právě Grega Kinneara a Harrisona Forda, když je dělí víc jak 20 let a vypadají vedle sebe jako otec a syn. Myšlenka číslo 2: Chci vidět tu tolik kultovní předlohu tohoto filmu. Myšlenka číslo 3: Předvídatelné, jak jen romantický film může být, přesto v některých momentech stále překvapivé. Myšlenka číslo 4: Neškodný film, ale v následujícím roce si ho asi znovu nadšeně nepustím. Myšlenka číslo 5: Odstraňte prosím někdo z "oficiálního textu distributora" toho HarrYsona. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nech sa snazi o remake Wilderovho filmu ktokolvek, snazi sa o pruser a ked ide o Wilderov film ako je Sabrina, snazi sa o pruser obrovsky. Pollackova Sabrina je oproti svojmu predchodcovi otravna, nudna, tragicky nevtipna a neromanticka. Dokonale trio Hepburn, Bogart, Holden nahradene kacatkovskou Ormond, pousmievkajucim sa Fordom a slizkym Kinnearom, je proste nenahraditelne a neopakovatelne. Je mozne, ze moje silne negativisticke nalady vyvolal v podstate kratky cas (asi mesiac) od zhliadnutia povodnej Sabriny, avsak nic to nemeni na tom, ze pri "novej"-"modernej" Sabrine som sa nudil a film som do jeho konca pretrpel. ()

Reklama

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Překrásná romantická komedie. Sabrinu s Julii Ormond jsem viděla dříve než původní verzi s Audrey Hepburn (což je u mě zvláštní, protože filmy s Audrey jsou jedny z mých nejmilejších), takže jsem nebyla nějak ovlivněná a film se mi moc líbil. Julia, Harrison a Greg jsou velice příjemnou ústřední trojicí, je to správně vtipné a romantické, krásné prostředí Paříže (ve vedlejší roli se objevil i jeden z mých oblíbených charizmatických Francouzů - Patrick Bruel:). Můj obdiv má nádherný soundtrack Johna Williamse, obzvláště v závěrečné scéně!....''Opravdu chceš, abych přišla? Strašně moc, když mi řekneš kdo jsi. Ahoj Sabrino! Sabrina? Ahoj Linusi. Sabrina? Jak ses měla v Paříži? Díky, dobře. Sabrina? Nějak si nám vyrostla! Sabrina? Proč to pořád říká? Já už budu muset jít. Davide!! Hmm? Ne!! O čem to mluvíš? Ne!!!...Davide si jako můj vlastní syn. Já, jsem tvůj vlastní syn! No, právě!...Přestaň, bude to nádherné - bohaté, ale prosté, elegantní, ale vkusné... Levné, ale drahé! :) http://www.youtube.com/watch?v=btMob-eJjNU http://www.youtube.com/watch?v=Lvxc-D7y8nU ()

Amaranta 

všechny recenze uživatele

Sabrina - Hepburn měla své roztomilé kouzlo díky zajímavějším dobovým detailům - rozhodně je romantičtější představa kuchařky snášející Bogartovi soufflé než Ormond bez fantazie přetvořená na fotografku. Nebo dramatická večerní róba zaměněná za poněkud přestárlé černé šaty s kabátkem. Nebo celkově kladně naivní projev Hepburn (ačkoliv ho vlastně až tak nevyhledávám) napodobený koktáním Ormond... ()

Shameeka 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem měla ráda, dala jsem mu 4 hvězdičky. Po dnešku, kdy jsem zkoukla originál to měním na 3. Je pár věcí, které se mi tu líbí víc než u originálu - Sabrina není až tak naivní a éterická a je to trošku menší pohádka. ALE! Ford (a to ho mám ráda) - žádná sláva proti Bogartovi, ten má prostě stonásobně víc charisma, srovnání je do očí bijící. Navíc mi tu chybí vtipnost a lehkost originálu. Nicméně, i tak se na remake ráda podívám, jen příště nesmím ve stejný den jako na originál :) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • 13 Rue des Beaux Arts je adresa L'Hotela v Paríži. (misterz)

Reklama

Reklama