Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sabrina je dcerou šoféra, který pracuje u ukrutně bohaté americké podnikatelské rodiny. Od mládí miluje bohémského mladšího syna rodiny Davida. Nikdy mu ale o své lásce neřekne, jen k němu vzhlíží. Sabrina ze stromu pozoruje večírky a život smetánky. Otec ji pošle na zkušenou do Paříže. Zaměstná ji časopis Vogue a Sabrina se z ošklivého kačátka za dva roky změní v pohlednou, sebevědomou ženu. Vrací se do Ameriky a proutník David se mezitím seznámil s velice bohatou doktorkou Elizabeth. Víc než on o manželství stojí jeho rodina, která touží po spojení velkých majetků. Návrat Sabriny je ale čárou přes rozpočet, protože David se do ní zamiluje a plánovaná svatba se hroutí. Starší bratr Linus, který vede rodinnou firmu a nemá moc času na známosti dostane nápad: obětuje se, chce, aby se Sabrina zamilovala do něj a Davida pustila k vodě. Jeho plánem je odklidit Sabrinu zpět do Paříže. Pak ale zjistí, že to, co nejdřív hrál, se stalo skutečností a Linus Sabrinu upřímně miluje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

gizi 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která díky dobré režisérské taktovce a hereckému obsazení (tedy nejen obsazení, ale i tomu odpovídajícím výkonům) nezapadne mezi ostatní tuctovou většinu. Ovšem jak se u režiséra dalo očekávat, film je až příliš rozvláčný. Na druhou stranu dialogy jsou vybroušené. 70% a přikláním se k 4*. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Milý romantický film, ve kterém se z šedé myšky stane ozdoba večírku, díky objevení sebe sama - kde jinde než v Paříži. Námět na filmové zpracování je docela obyčejný a okoukaný. Zaujme však díky výbornému hereckému obasazení a jejich následným výkonům. Konec byl pro mě docela nečekaným. Zaujala mě i hudba, ale s pochmurnou a nevýraznou kamerou to bylo horší. Nicméně mě to pobavilo - hlavně vtipné hlášky Nancy Marchand, zaujalo a náramně jsem se u toho odreagoval. A to mi od toho filmu bohatě stačilo. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Spousta vydařených hlášek, krásně zachycené okouzlení Paříží, stoprocentní, nefalšovaná a svým způsobem staromilsky pojatá romantika. Narozdíl od většinového názoru, se mi remake líbí víc než originál. Julia Ormond je okouzlující dozrávajíc od zasněné holky v elegantní mladou dámu, u níž Paříží probuzené sebevědomí a šarm mění dětinské poblouznění ve skutečnou lásku, Harrison Ford je naprosto dokonalý "jediný žijící dárce srdce", dokonale zaskočený city, které nebyly v plánu. Hlavně díky nim je tahle příjemná, úsměvná a dokonale romantická pohodovka, podívanou, která mě zatím neomrzela. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příjemná a vtipná romantická komedie, tvůrci si něco vypůjčili (obšlehli z originálu), něco nového přibalili a ve finále to dopadlo dobře.. Herecký trojlístek - půvabná Julia Ormondová, sympatický Harrison Ford a roztomilý svůdník Greg Kinnear - mě bavil a líbil se mi.. Za zmínku ještě určitě stojí okouzlující hudební podmaz pana Williamse a povedený český dabing, klobouček.. (2x) ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

po 4.tém skouknutí zvyšuji hodnocení i když Sabrina 1954 je skvělá Pollack je skvělý vypravěč no coment deda :-) ps detaily filmu už jste rozebrali já taky :-) kdo se mi líbil nejvíce šofér John Wood :-) dodávám mám i starou sabrinu obě jsou kouzelné http://www.csfd.cz/film/9791-sabrina/komentare/ no coment deda :-)PS když Billy Wilder tomu dal šťávu, tak Sydney Pollack to nemohl zkazit prima :-) a David to vyřešil prímově :-)role Nancy Marchand jako matka to je bába k sežrání:-)20. 7.19 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • Skladbu "Theme from Sabrina" zložil John Williams na počesť svojej zosnulej manželky, herečky Barbary Ruick. (Kubrickon)

Reklama

Reklama