Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popelka Kay Cannonové (Ladíme!) je moderní filmový muzikál a zároveň odvážné pojetí pohádkové klasiky. Naše ambiciózní hrdinka (Camila Cabellová) má velký sen. Její Famózní víla kmotřička jí pomůže vytrvat a uskutečnit ho. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Extra moderné spracovanie klasického príbehu vo forme muzikálu pre dnešnú (ladú) generáciu, v šatách dnešného sveta, reflektujúci „moderné“ problémy. Nie vždy fungujúca adaptácia (dnes už) klasických piesní (príkladom je klasika od skupiny Queen), ku ktorej sa ešte pridávajú nie vždy presvedčivé herecké výkony. Camila Cabello je sympatická, vo vedľajších rolách poteší hlavne dvojica Pierce Brosnan / Minnie Driver, ale to je všetko. Filmovo ešte menej vydarenejší pokus ako (nedávny) Cats. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

A vlastně proč ne. Pro muzikály mám slabost, tudíž jsem vlastně docela rád, že se tady šlo "full-on muzikál" cestou. Originální písničky jsou docela v pohodě, stejně jako covery těch známých. Casting příjemný, občas se povede i nějaký ten vtípek a celkově to rychle uběhne. Ano, vypadá to možná až příliš televizně, občas to je dost zkratkovité/mělké, problémy se tam vyřeší z čista jasna a poselství by se mohlo sdělovat poněkud obratněji, ale na světě jsou i daleko horší verze Popelky. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

šance,že tohle hodně místních fobů nerozdejchá je dost veliká.Přeci jen Popelka je Kubánka,místo víly kmotřičky je tu černoch v šatech,dost se tu zpívá (a to včetně Pierce Brosnana) a nechybí tu ani James Corden.Já nicméně proti tomuhle modernímu zpracování nic nemám.Nečekal sem nic a překvapivě mi to sedlo do nálady.Písničky sází na jistotu jako Queen nebo Madonna a jejich zpracování je ok,vílák kmotřička je sympaťák,Popelka Cabello taky,místy je to až překvapivě vtipné a jediné co tvůrcům neodpustím je již zmiňovaný James Corden,kterého nemůžu v poslední době - těžko říct proč - vystát...60% ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Libi se mi pojeti macechy a nevlastnich sester, kostymy a kupodivu me i neskutecne bavili mysky. Co me ovsem neskutecne vadilo, byla nektera hudebni cisla, princ a jeho vztah s Popelkou. Chlapec floutek, co floutkem zustane a vlastne ani nic neumi a nedokaze, kterej si najde cilevedomou pracovitou holky, ktera je neskutecna karieristka... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Snaha se tvůrcům upřít nedá. Nápad vytvořit poněkud odvážnější, vtipnější a modernější Popelku v dobových kostýmech se současným stylem hudby a tance a dost netradičním koncem, no proč ne. Škoda, že to zůstalo tak nějak na půl cesty. Pohádka mě bavila, ovšem k naprosté dokonalosti tomu přeci jen něco chybělo. Možná to byla ona snaha být korektní a mít ve filmu ono multikulti obsazení, možná místy až moc moderna (bruska v úvodní scéně, dle mého názoru ne příliš vhodné závěrečné šaty Popelky - v porovnání s ostatními), možná dost nevýrazný padouch v podobě macechy a jejích dcer, a možná i dost netradiční pojetí víly kmotřičky (nevím, na mě to bylo trochu moc). Takže co napsat závěrem - pokus o netradiční zpracování Popelky si myslím, že vyšel, ale....... Za naprosto dokonalého krále Rowana musím jednu hvězdu přidat :) Byl to miláček :) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (8)

  • Na rozdíl od většiny verzí klasického příběhu Popelky není Princ jedináček, ale má sestru. (Vitox)
  • První film od Columbia Pictures exkluzivně pro Amazon Studios. (Vitox)
  • Po filmu Zakletá Ella (2004) se jedná o další variaci příběhu o Popelce, kde zazní skladba „Somebody To Love“ od skupiny The Queen. Zatímco v Zakleté Elle ji zpívá Ella (Anne Hathaway), v Příběhu Popelky tato skladba zazní v podání prince Roberta (Nicholas Galitzine). (Joe16210)

Reklama

Reklama