VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Elio

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít dojem, že na csfd chybí hvězdička pro opravdu kvalitní počiny. 2. díl Lokiho by si ji tedy vážně zasloužil. U úvodní "I need a hero" jsem se prostě jen uculovala, takový Loki move. Chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem byla zase o kus lepší. Takhle kvalitní hlavní dua dávají seriálům a filmům tu pořádnou šťávu. No a o konci ani nemluvím. 5 hvězd (kéž by šlo dát víc). Mimochodem, závěrečná sekvence s titulky mi vážně začíná lézt pod kůži. ()

Sany33

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mobius stále verí tomu, že mu Loki dokáže pomôcť lebo onen nebezpečný Variant, ktorý je hrozbou pre hlavnú časovú líniu je on sám ale z iného vesmíru. Loki ako vždy vidí na pozadí iba vlastné ciele a je pre ne ochotný urobiť aj nemožné. Prevedenie: Ja nie som celkom stotožnený s týmto hraním sa s časom lebo potom sa nám tu naskýta mnoho scenáristických lapsusov a nevysvetliteľných vecí. To, že sa ich nepriateľ skrýva v katastrofách lebo tam je už dej určený a teda v ňom nemá čo zmeniť je celkom cool ale aj tak nerozumiem prečo sa neprenesú do doby kde vedia, že ten daný Variant bude a nechytia ho alebo ho proste zresetujú pred jeho narodením.... Jednoducho tento Mnohovesmír mi moc nedáva logiku ale inak sa to dobre pozerá a je to celkom napínavé a zaujímavé. 72% ()

Nevka

Po prvních dvou epizodách je jasné, že v kvalitě efektů, Loki v seriálové produkci jednoznačně vede. A co více. Ono se tady sice vykecává, ale většinou to je fakt k věci. Na prvních dvou dílech zatím žeru celou TVA, Mobia i hrátky s časem (myšlenka organických apokalyptických resetů je prostě skvělá). To, že je tady Loki už je tak trochu navíc. Jeho charakter jsme už prozkoumali několikrát, takže z tohoto pohledu člověk opravdu nečeká nic moc nového. Beru to jako povedený marketing na to, jak prodat (zatím) výbornou sérii o hrátkách s časoprostorem. Jen se modlím, aby se to kvalitativně nezvrtlo jako Wanda a FaWS, ()

Frca

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se stát agentem tajné organizace z pohledu Lokiho. Skvělá chemie mezi Lokim a Mobiusem. Je vidět změna mezi Lokim z prvního dílu a Lokim nyná v druhém dílu. První byl poněkud málomluvný a naštvaný na TVA, že ho chytili, nyní to jsou samé vtípky, trochu jako Loki z Ragnaroku. (Asi to ale jen předstírá. Zatím. Nevěřím, že by se Loki vykoupil za jednu epizodu seriálu.) :D  Je vtipné sledovat Lokiho jako kancelářskou krysu. :D  Jak vysvětlíte ¨Ragnarok jako událost? Co třeba salátem solí, pepřem a pitím? :D  A konec... Hraje to Loki nebo ne? Uvidíme. ()

Milano33

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá senzácia! Tomuto sa hovorí drastický vývoj udalostí. Takéto rýchle a skoré narušenie a následné rozštiepenie posvätnej timeline som nečakal. Loki a Mobius ako parťáci majú úžasnú dynamiku, ktorá funguje aj vďaka báječným hereckým kreáciám Toma Hiddlestona a Owena Wilsona. Loki je skvelý a Tom si hranie tejto postavy očividne užíva. Loki je ukecaný, veľmi rád sa počúva, a ten jeho odľahčený prístup, ako ku všetkému pristupuje, proste zbožňujem. Zvraty parádne fungujú, a to najmä kvôli predvídateľne nepredvídateľnému Lokimu a jeho ženskej verzii, ktorá v priebehu jedného diela, spravila viacej paseky, než náš Loki za celé pôsobenie vo filmoch. Neskutočne kvitujem ten prístup, akým spôsobom sa seriál uberá a spraviť z alternatívnych Lokiho verzií antagonistov, bola trefa do čierneho. ()

• Logo a jméno společnosti Roxxcart je velmi podobné logu a jménu společnosti Roxxon, známé ze seriálu Agent Carter (od r. 2015). (MrMartinTm)
  • Vyobrazení zničení Pompejí jako katastrofy na úrovni apokalypsy je věcně nesprávný. Většina obyvatel, kteří tam žili, uprchli z města a přežili. Zničení města totiž proběhlo během 2 dnů a ne tak rychle, jak je znázorněno. (Kubaaa97)