Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze (44)

Monisek 

všechny recenze uživatele

Podle popisku mělo jít o supr seriál. První dvě epizody ještě jakš takš, i když ty dialogy by i dítě vymyslelo lepší... Od třetího dílu to šlo do kytek. Jako nápad super, ale kdyby se to všechno odehrávalo jen na ostrově a účastníci tak postupně přicházeli na to, co se vlastně děje, bylo by to 1000x lepší. A závěrečné odhalení úplně zbytečné.. Chjo. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvé dve epizódy ešte ako tak ušli, bohužial akonáhle sa v E04 objavili Bonnie & Clyde išlo to s logikou deja a správaním sa postáv do (mega)sračiek. Netflixovský průser - Bosworthová & Martinezová v hlavných úlohách a zároveň producentmi... holky, za tie prachy ste si radšej mali nechať otvoriť nechtový salón a security kamera na hajzli v ňom by bola zábavnejšia! ()

Reklama

imanicornyt 

všechny recenze uživatele

Se svým názorem asi půjdu trochu proti proudu, ale seriál mě opravdu zaujal a jeho sledování jsem si užila. Působí na mě jako směska Pod Kupolí a Černého zrcadla a seriál jako takový po všech stránkách rozhodně není k zahození. Poutavý děj i nečekané zvraty opět odkazující na budoucnost a moderní technologie, doplněné o klasickou problematiku jedince, který usiluje o přežití. Tak či tak, námět je zajímavý sám o sobě. Paradigma s pustým ostrovem už jsme viděli mnohokrát, ale alespoň kam moje paměť sahá, spojit to s dystopií moderního světa je novinka. Podle mě tento seriál rozhodně není takový přešlap vedle, jak hodnocení napovídá. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Netflixu fandím a mám rád jejich tvorbu, ale něco tak debilního jsem dlouho neviděl. Herci + scénař = tragédie! Abych došel až k poslednímu dílu jsem už musel přetáčet. Dávám jen 1* za audio-vizuál, protože Netflix s Dolby Vision a OLED TV představuje opravdu krásný obraz ostrova. Edit: Ještě pochvala za českou lokalizaci audia, ale u druhého dílu jsem musel přepnout na Eng + Cz titulky, protože dabing mi zde fakt neseděl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to sice až takový průser jak by mohlo napovídat místní hodnocení,ale ani to není zrovna dvakrát originální a minimálně takových 80% se dá celkem v pohodě odhadnout dopředu.Ke cti tvůrcům jde rozhodně to,že i když sem si několikrát v rámci jednoho dílu myslel něco o jejich příčetnosti,stejně se jim nakonec povedlo u mě vyvolat ten minimální objem zájmu k tomu abych to celé dokoukal...40% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama