Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (27) - 57. ročník (za rok) 1999 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Debra Messing, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Eric McCormack, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sean P. Hayes, 58. ročník 2000, 59. ročník 2001, 60. ročník 2002, 61. ročník 2003 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Debra Messing, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Eric McCormack, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Megan Mullally, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sean P. Hayes, 62. ročník 2004 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Debra Messing, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sean Hayes ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Často jsem o tomto seriálu četl, ....prý úspěšný sitcom po celém světě. Tak nevím, ale čekal jsem více! Nějak se nesměji! Humorných scén je zde minimálně. A kdyby v seriálu nebyl praštěný Willův bývalý spolubydlící, tak se tam opravdu nic neděje! Jistě na tom má vinu i český dabing - nějak v poslední době nesnesu Lumíra Olšovského! Z jeho gay sebedůvěry je mi na blití !!! ......A sitcomům jako jsou ----Absolutely Fabulous, Little Britain, ... sitcom Will a Grace nesahá ani po kotníky!!! Dodatek : po 14 dílech to vzdávám a snižuji hodnocení na 1 *. Proč? Protože tento sitcom je děsná a stupidní NUDA! ()

Reklama

Reiniš 

všechny recenze uživatele

U mě tenhle seriál ztroskotává hlavně na špatném scénáři a nesympatických postavách. Grace je hrozně protivná, Will až moc uťáplý a Jackovi s Karen se sice občas zasměji, ale ten jejich styl humoru je místy dost přepísknutý. Celkově mi většina dílů přišla jako trapná křeč vykrádající gagy (hlavně) u Přátel, Chůvy, Sexu ve městě a kdoví kde ještě. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla zprvu pár dílů, tak mě to nenadchlo. Karen s Jackem mě štvali v jednom kuse. Ale postupem času (a hlavně v současnosti), když sleduju častěji, tak jsem si Willa (a zatím jen částečně i Grace) zamilovala, stejně jako Jacka. Zatím je hodnocení 3 plus, jelikož jsem neshlédla všechny doposud odvysílané díly, takže časem se hodnocení změní (snad ještě víc k lepšímu). ()

Miguel 

všechny recenze uživatele

Naštěstí už ho tak často nevidím ( naštěstí pro hodnocení serialu ). Když na Primě začínal, dal jsem mu s klidným srdcem tři hvězdičky - teď tu druhou má jenom proto , že nerad razantě měním svá hodnocení ( a proto, že vidím jeden díl z deseti a říkám si, že mám jenom velkou smůlu na díly ). Jinak bez nápadu, vtipu . . . - prostě všeho toho, co má sitkom mít ()

Galerie (1 902)

Zajímavosti (44)

  • V dílu 4x08 dělá Jack konkurz na roli do seriálu Odpočívej v pokoji. Nate z onoho seriálu v jedné epizodě říká Davidovi, že sleduje právě Willa a Grace. (Tom Riddle)
  • V seriálu se objevuje obrovské množství odkazů na existující filmy a seriály. (JoranProvenzano)
  • Tvůrci David Kohan a Sam Mutchnick původně vytvořili koncept sitcomu, kde spolubydlící pár - gay a jeho nejlepší přítelkyně byli vedlejšími postavami. Televize ale měla ony postavy radši, než ty hlavní, a tak vznikli Will a Grace. (Tom Riddle)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama