Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Andre.w 

všechny recenze uživatele

Náboženská agitka, jasně o tom žádná...ale taky návod na dokonalou rodinu. Už to samo o sobě svědčí o naprosté odtrženosti od reality. Normální výchovnej seriál, kde se probíraj všechny záležitosti života prizmatem fundamentalistickejch křestˇanů. Ten kdo bytostně nesnáší náboženství, ať na to radší nekouká, jinak normálního člověka to může jen pobavit. ()

Mendoza 

všechny recenze uživatele

Nééééé už dost. Po shlédnutí pár dílů sedmého nebe jsem pocítil onen pocit. Ptáte se jaký? Ano závist. Vždyť všichni v tomto seriálu jsou krásní, šťastní, hodní a bůhví co ještě. A co jsem já? Alkoholik s pivnim pupkem, nešťastný, lhář neschopný cítit lásku ke svým bližním. Proč jsem se jen nenarodil do sedmého nebe, to je nespravedlivé. ()

Reklama

Sinn 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na nejgeniálnější epizodu z celého seriálu. Nejstaršímu synovi vypadne doma z bundy brčko, který dostal od kamarádů, ale protože to je kluk svatá, tak by ho stejně nezhulil. Jenže vykládejte si to pastorovi. Maminka má však se synem podezřelý soucit, načež z ní vypadne, že jednou v sedmnácti tuto fuj fuj nezákonnou cestu do pekel také vyzkoušela. A co se nestane? Pastor ženu zavrhne a chce se rozvádět! Nakonec si ale uvědomí, že to asi nebude dobrý řešení situace, když už se jim v jejich domečku pro barbíny s bílým plotem a labradorem poflakují dva tucty fakančat. No neposrali byste se z toho? Ale jako kulisa k vyléčení angíny to bylo príma. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Poněkud naivní seriál o nenapravitelně eticky jednající rodince chovající se dle přesného odkazu víry. Inu, krom jalového humoru a prakticky nepředstavitelně "korektního" scénáře plného uslzených proroctví Vás čeká už jen nudná konverzačka odkrývající však poměrně přesně myšlenkové pochody Američanů. Intelektuální cvičení se nekoná, ale zastrčení tohoto nekonečného seriálu mezi bezmyšlenkovité agitační zhůvěřilosti je podcenění toho, co chtěli tvůrci sdělit. ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Tento serial by zaslúžil ešte dve žánrové prívlastky. Komédia a sci-fi pretože situácie, dialógy sú vyslovene na smiech a to najme preto ,že sú značne odtrhnuté od reality všedného rodiného , pracovného alebo života vôbec. Neviem sa rozhodnúť či jednotlive postavy sú neskutočne dokonalé alebo neskutočne blbé. Toto može existovať len v nejakej sfanatizoivanej ba priam sektárskej spoločnosti. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)
  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)
  • Interiéry domu sa točili v ateliéroch v Los Angeles. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama