Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

První řadu jsem viděl asi před 15 lety, dávali to v neděli dopoledne na Markíze. Když odmyslíte příšerně agitační duchovní vážnost a věčné pokrytecké moralizování, které je divákům násilně vnucováno, zkusíte to brát s nadhledem a berete tento seriál spíše za recesi a výsměch pánbičkářství, vyjde z toho chvílemi ucházející (třebaže tvůrčím záměrem evidentně nechtěná) oddychová komedie. A slovenský dabing nebyl špatný. Už jen za to, že jsem u toho vydržel, aniž bych měl po shlédnutí potřebu přidat se k Jehovistům, Mormonům či jiným sektářským pošahancům si to alespoň tu 1 * zaslouží. 20% ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

,,Otče, mám pocit, že tvůj syn, tedy můj bratr, už sexuálně žije, a není ve svazku manželském. Neměl bys ho kárat, ale spíš poučit o antikoncepci"...Idylický seriál absolutně odtržený od reality, který může bavit snad jedině náboženské fanatiky a duševně choré (není to totéž?). Seven Hoven je nechutná trapná křeč, u které pobaví jedině udivené výkony herců, kteří se nestačí divit co za kraviny to vypouští z úst. Dílo Satanovo! ()

Reklama

Mendoza 

všechny recenze uživatele

Nééééé už dost. Po shlédnutí pár dílů sedmého nebe jsem pocítil onen pocit. Ptáte se jaký? Ano závist. Vždyť všichni v tomto seriálu jsou krásní, šťastní, hodní a bůhví co ještě. A co jsem já? Alkoholik s pivnim pupkem, nešťastný, lhář neschopný cítit lásku ke svým bližním. Proč jsem se jen nenarodil do sedmého nebe, to je nespravedlivé. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem ochuzený o (záměrný) výtečný humor a skvělé postavy, ale zato "obohacený“ o náboženskou propagandu a s místy až neuvěřitelně sebeparodicky působícími pasážemi (u některých scén mi připadá, jako kdyby je psali ti největší mistři sitcomu, ale režisér byl dřevák a pojal to jako zcela vážné drama!). Samozřejmě většinou se děj točí okolo (veskrze trapných) vztahů každého s každým (a že kluka nebo holku tu mají i ti skoro nejmenší - a kolikrát ne jen jednoho/jednu!!!). Sledovat se to sice dá, ale jen pokud opravdu nemáte nic lepšího na práci... Já jsem na tom svým způsobem už závislý, za což se strašně moc stydím, ale ona je to někdy fakt ohromná prča. ;-) 30 % ()

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Kvalitou seriál nič moc. Dookola sa opakujúce dialógy, stále o tom istom, vždy správne rady reverenda Camdena a ponaučenie na konci dielu. To všetko ide pekne na nervy pretože je jasné, že normálna rodina by sa takto nesprávala. Aj napriek tomu musím priznať, že Siedme nebo pozerávam. Nie preto že by som to obdivoval, skôr sa zabávam na všetkých tých strojených dialógoch a vždy vyriešených problémoch. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Herci Stephen Collins (Reverend Eric Camden) a Catherine Hicks (Annie Camden) účinkovali v Star Trek filmoch. (rador)
  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)
  • Beverley Mitchell (Lucy Camden) dostala rolu v seriály až na druhý pokus. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama