Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Dan Foliart a J.A.C. Redford : 1. What The World Needs - Wynonna ,2. Step by Step - Livingston Taylor ,3. This Is My Father's World - Amy Grant ,4. He's Got The Whole World In His Hands - Randy Travis ,5. Have A Little Faith - Mavis Staples ,6. I'll Fly Away - George Jones ,7. Joshua Fit The Battle Of Jericho - Mahalia Jackson ,8. How Great Thou Art - Sandi Patty ,9. What A Friend We Have In Jesus - Brett James ,10. Someday - The Dixie Hummingbirds ,11. Get On The Happy Side Of Living - Gaither Vocal Band ,12. 7th Heaven (Main Title Theme) - Steve Plunkett, ()

ujo_chmel odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je najodpornejšie čo som kedy videl. Jedna postava nesympatickejšia ako druhá, moralistické kecy, z ktorých sa mi dvíha žalúdok, škaredé ženské (okrem Jessici Biel), každá časť o tom istom, v každej scéne tie isté ksichty hercov a pod. Naozaj keď toto vidím na obrazovke, vzbudzuje to vo mne extrémnu agresivitu a nenávisť voči celej tejto sračke! Keby sa dalo hodnotiť záporne, tak by som tak učinil. ()

Reklama

Americ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál som v dectve nenávidel,už len obyčajný pohľad na dokonalú rodinku vo mne vyvolával len odpor,ale neostalo to len pri tom ako seriál pokračoval pocit blízky dáveniu vo mne vyvolával každý člen rodiny Kendenovcov ,z môjho hľadiska by mali tento stupídny seriál zakázať z dôvodu vymývania mozgov ( -55%). ()

petite fille 

všechny recenze uživatele

ja som vždy tvrdila, tvrdím a aj budem tvrdiť, že seriál, v ktorom celá veľká problémami zmietaná, ale napriek tomu šťastná americká rodina dokáže plný jeden diel riešiť to, že dcérka dostala svoju prvú menštruáciu, je prinajmenšom nenormálny. aj napriek vznešenému posolstvu viery. no nehnevajte sa... ()

hani94 

všechny recenze uživatele

Můj druhý nejoblíbenější seriál, jaký jsem kdy viděla. Vychutnávala jsem si každou sérii, kdy děti Camdenových rostly. Z roztomilé kudrnaté pětileté Ruthie se stala krásná dívka se svojí hlavou. Ze skromného Simona se stal kluk na ženění, z přecitlivělé 12 leté Lucy s dobrým srdcem se stala úžasná mamina a manželka a stala se tím, kým vždy byla- oporou a láskyplnou pomocí pro všechny lidi. Samozřejmě je tu Mary, dívka se spoustou problémy, neshodami v rodině, ale nakonec i ona dospěla. Matt, nejdříve mladý s plno sny, nakonec výborný doktor, který je odhodlaný postarat se o svoji rodinu. A nezapomeňme na milá dvojčátka Sam a David :) Ale nejde tu jen o děti, zaujal mě celý děj seriálu. Probíralo se zde nejen rodičovství, dospívání, lásky a takové normální věci , které jsou v každém seriálu. Spousta dílů byla věnovaná důležitým věcem, důležitým problémům země, dokonce i celého světa. A to každý seriál nenabízí. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)
  • Interiéry domu sa točili v ateliéroch v Los Angeles. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama