Reklama

Reklama

After: Přiznání

  • USA After We Collided (více)
Trailer 6

Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin se propadli do vzájemné osudové lásky. Na ničem jiném nezáleží a ani jeden z nich nemá co ztratit. Až na to, že mohou ztratit jeden druhého, tedy vlastně úplně všechno. A právě takové nebezpečí hrozí ve chvíli, kdy se Tessa dozví o sázce, která jejich vášni předcházela, a jedno Hardinovo ošklivé tajemství z minulosti. Hardin býval krutý a nepoddajný, uměl dívky využít a odkopnout. Teď je to on, kdo by mohl skončit se zlomeným srdcem, kdo bez toho druhého nemůže žít. Udělal obrovskou chybu, díky níž může láska jeho života skončit. Dokáže překonat stíny minulosti a vybojovat svou lásku zpět? Nebude to snadné. Silná láska a divoký vztah totiž Tessu změnily, už není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší. Určitě nechce skončit v slzách. Nový kluk, který se v jejím životě objevil, je navíc pozorný a hodný. S ním by její srdce mohlo najít klid... je ale klid to, co opravdu chce? Nezvítězí nakonec elektrizující doteky, nenasytné polibky a žhavá touha, kterou umí vzbudit jenom zlobivý Hardin Scott? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (78)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

nikdy bych si nemyslel,že to někdy řeknu,ale zlatých Padesát odstínů čehokoliv.Tam všechny tři díly sice byly úplně blbé a Ocelová Anička byla neskutečná trubka,ale pořád to bylo o dvě řady lepší než tahle slátanina,kde nefunguje vůbec nic.On už první díl nebyl nic extra,ale měl šanci,že by alespoň u někoho fungoval jako neškodná teen romance.Druhý díl se snaží jít dál,Tessa jakože trochu dospěla,ale v reálu se chová trochu jako blbka a trochu jako děvka.U Hardina to pak není o nic lepší a jakkoliv se v jedničce sázelo na jakési tajemno,tady je z něj pouze hysterický nesnesitelný debil.Trošku by to snad mohli vylepšit ty proklamované sexuální scény,kvůli kterým dostal druhý díl vyšší rating přístupnosti,ale ani ty nefungují a vůbec tu změnu přístupnosti nechápu,protože tady není nic vidět a už vůbec tu není nic co by mělo někoho pohoršovat,nebo něco co by dnešní náctieltí neznali.Leda by snad v Americe považovali za nepřístupné,když si holka dvakrát během jednoho filmu sundá kalhotky...0% ()

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Twilight mínus upíři a vlkodavci a nic jinýho navíc. Hlavní pipka/děvka jen běhá z/do postele hlavního retarda, kterýho vlastně nesnáší a jediný co se v celým filmu děje je jedna trapně natočená šukací scéna za druhou. Chudáci v kinech, co musí uklízet po státech nadrženejch třináctek, co se na tuhle dementní píčovinu hromadně poženou a zajistí tak, že tahle zhovadilost bude mít tři prdele dalších ještě debilnějších pokračování. ()

Reklama

Paldiny

všechny recenze uživatele

"Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin" sa píše v obsahu, no nenechajte sa zmiasť. Ona je štvrť filmu nadrbaná a polovicu vyzlečená a on? On je zas pol filmu nasraný. Film mi ale čosi pripomínal, niečo čo som videl už v minulosti. Ak sa mocne zamyslím, tuším to nieslo v názve Temnotu, ale nešlo o horor. Teda horor v pravom slova zmysle. Aj vtedy každých 15 minút vstupoval do deja sex, aj vtedy bola ona tá ambiciózna a on ten nechutne bohatý a aj vtedy sa pre dramatizáciu používali vtipné roztržky ústredného páru a ich blízkych. Všetkému teraz nasádza korunu zvrat s bezdomovcom ako keby strihnutý z nejakej paródie. No mám dobrú náladu a manželke sa to páčilo, tak nebudem viac zlý. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie príbehu After: Políbek ma z viacerých dôvodov sklamal. (Neviem, že aká je kniha, ale dúfam, že dejovo a vývojom charakterov postáv je na tom lepšie. Dúfam, že to nie je založené „len na sexe“, ako samotný film.) Čakal som lepší a hlbší rozbor charakterov jednotlivých postáv, väčšie a dôraznejšie zastúpenie na fronte vedľajších postáv. Jedine, čo vidíme, že Tessa je čoraz odvážnejšia v jej erotickom živote, nehovoriac o tom, že dostatočnú odvahu má len vtedy, keď si vypije zopár pohárov. Hardin zase je viac labilnejší a agresívnejší. To má byť vývoj charakterov a pokračovanie moderného romantického príbehu? (Podľa mňa nie je to dobrý signál pre mladých alebo pre párov, ktorý majú podobné problémy ako ústredná dvojica.) Scéna „môžeme spať v jednom posteli, nie sme zvieratá“ ma v negatívnom zmysle slova „pobavila“ (čo sa dá čakať od dvojici, ktorá v erotickom zmyslu slova nevie existovať bez seba). Vypadá to tak, že režisér R. Kumble vložil všetko na jednu kartu, ktorá má meno „sex“. Áno, „After we Collide“ obsahuje nemalú dávku soft erotických scén. Chémia medzi J. Langford a H. F. Tiffin však stále funguje a ako som spomínal, tvorcovia vďaka tomu stále dokážu osloviť nemalý počet divákov. Je však smutné, že je vidieť spíš pár, ktorý namiesto toho, aby nejako serióznejšie vyriešil svoj vzťah, radšej „neustále“ má sex . Pevne verím, že tvorcovia pri točení ďalšieho diela sa poučia z tých chýb, ktorých sa v tomto filme dopustili. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

retrogirl2 

všechny recenze uživatele

Soft porno pro děti, bohužel. Úplně chápu jejich nadšení, to zase jo. Děj je neskutečně stupidní, vyhrocené situace nesmyslné, jen jako kdyby tam prostě musely být. Herecké výkony otřes. Co ten problém s alkoholem? Nějak vyšuměl či co. Snad se dozvíme v pokračovaní - to nevím, jestli už zvládnu. Přitom předchozí díl měl takový svůj zvláštní šmrnc, jiskru. To zde chybí. Hlavní dvojice se mi pořád líbí, ale už to není nějak ono. Mám totožný názor s uživatelem Vančura. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (10)

  • Tessa (Josephine Langford) odchádza po hádke a je na hotelovej chodbe bosá (00:25:05/ ), keď schádza dole schodmi, už má na nohách obuv (00:25:23). (GabrielGabko)
  • Filmovalo sa v americkom štáte Georgia, predovšetkým v hlavnom meste Atlanta. (MikaelSVK)
  • Narozdíl od prvního filmu má snímek rating „R“. To znamená, že na film smí mládež do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby. Je to z důvodu, že snímek obsahuje více nahoty a sexu. (ČSFD)

Reklama

Reklama