Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yun Jeong-hye (Jeong-ah Yeom) je bývalá volejbalistka, která nyní své smečařské schopnosti používá jen na svého nepovedeného syna Taek-ila (Jeong-min Park). Ten odešel ze školy, celé dny se poflakuje se svým kámošem Sang-pilem (Hae-in Jeong) a dělá potíže, což mezi ním a mámou vyvolává neshody. Po jedné hádce Taek-il uteče z domova a odjede do Kunsanu, kde začne pracovat jako poslíček v čínské restauraci. Tam pozná šéfkuchaře Geo-seoka (Dong-seok Ma), který, jak brzo zjistí, je jeho mámě v něčem hodně podobný. (LangiJ)

(více)

Recenze (10)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další korejská komedie, která mi fakt sedla. A překvapivě i hrdinové filmu hledají, co jim v životě sedne. Pobavila jsem se. Nejlepší byl Ma Dong-sok. Jeho dlouhý háro a jak tancuje na Twice, to se prostě musí vidět. Tu scénu jsem si pouštěla několikrát. Fajn, že si herec jako on, dokáže ze sebe udělat takovou legraci. Byly tam i vážnější momenty, když si mladí hrdinové hledají svou cestu v životě, ale humor byl dávkován dostatečně po celý film. Za mě dobrý a ráda se na to podívám znova. Přeloženo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Korejské filmy a seriály mám rád, takže jsem se těšil na nálož emocí a milého humoru. Kupodivu se ale těmito ingrediencemi vcelku šetřilo, takže mi to přišlo dlouhé a místy nezáživné. Snad protože jde o velmi univerzální příběh, kde si syn nerozumí s matkou, kde děti poznávají jak nesnadné je se osamostatnit a jak důležité je vytrvat. A samozřejmě vším prostupuje pointa...rodina a přátelé jsou kompasem, která vám pomůže nezabloudit do temných míst, odkud není návratu. Lehounce nadprůměrné  ***. ()

Reklama

vinducha 

všechny recenze uživatele

Docela to hraje i na tu citovou notu , nicméně když si sebe představim ve věku Taek-ila , zřejmě jsem popravdě asi byl taky takhle na pěst. A jelikož tam docela důležitou roli kuchaře hraje Dong-seok Ma , je jisté , že tam pár facek padne a pár bitek proběhne. Tudíž z toho vyplývá , že pár výchovných na 1 straně evidentně nikomu nikdy neuškodilo , ba naopak. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa fakt vydarilo. Vynikajúca komédia oscilujúca na hrane drámy, vyvarujúca sa typických filmových klišé a tým pádom s nepredvídateľným dejom, alebo aspoň jeho väčšinou. Skoro vždy, keď som čakal, že sa situácia vyvinie určitým smerom, nabrala úplne iný a napríklad romantická linka o ktorej som myslel, že príde nikdy neprišla. Čo je trošku škoda, lebo obom postavám som to prial, chémia medzi nimi fungovala na jednotku. Ale to vlastne u všetkých a bolo vidieť, že si herci navzájom naozaj sadli. Tento štýl komédie mi fakt veľmi sadol, nasmial som nespočetne veľa krát ale vydaril sa aj plynulý prechod medzi komediálnou zložkou a tou vážnou. Takéto žánrové kombinácie vedia Kórejci na jednotku. Kapitola sám o sebe je Dong-seok Ma. Z neho som proste odpadával, čo tu dával. Neskutočný týpek, ktorý dokáže zahrať asi všetko. Aj keď má film smutnejšie okamihy a koniec som chcel trošku iný, aj keď tento bol originálnejší oproti tomu môjmu sa nesie celý v takom tom feel good štýle a vie pohladiť na duši a zanechať úsmev. Aj preto nechápem aký duševný mrzák musí človek byť aby tomu strelil odpad. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Sidong je hodně speciální úlet pro radikální koreofily. Námět i úvodní honička na mopedech slibovaly fajn komedii..ale potom? Partička made in Korea hadr. Dialogy snad musely být čistá improvizace nebo je psalo dítě nebo nevím. Stejně jako scénář. Tvrdit o humoru ve ve filmu, že je infantilní by v tomhle případě byla poklona. Je to spíš sled více či méně trapných gagů/situací spojených dějovou linkou. Celý je to vtipný asi jako pitvořící se Dong-seok Ma v dámský paruce a dívčích hadrech. Pokud ten obrázek někoho pobavil, umlátí se asi u filmu smíchy 🦄. Já to vydržel do půlky, ale nemlátil jsem se (ani smíchy). Hodnocení je jedno velký wtf. (Dávám zatím hvězdičku za blondýna. Až budu mít po ruce nějaký rýžový víno, zkusím i druhou půlku filmu..) ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama