Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (335)

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět, že druhá hlavní postava Jesse dostala nějaké rozuzlení, ale je to zbytečně dlouhé a nudné ždímání jinak skvělého seriálu. To co se dřív vlezlo do 50 minut seriálu, je v tom "filmu" uměle nataženo na 122 minut. Celkově stojí za zmínku pouze jedna scéna skoro na konci a to je velmi málo, abychom si nějak zapamatovali tento "film". ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní epilog k dnes již pomalu kultovnímu seriálu.Pro mě sice Breaking Bad není nejlepší seriál všech dob (i když by v mém žebříčku byl celkem vysoko) a už je to nějaký pátek co jsem ho viděl (tudíž sem si úplně přesně nepamatoval co se všechno stalo),přesto na mě El camino zafungovalo hlavně díky nostalgii.Dějově totiž El Camino seriál nijak zvlášť nerozvíjí a na ploše dvou hodin se místy lehce vleče,takže šance,že by oslovil i nefanoušky je celkem malá.A počítám,že o to tvůrcům ani nešlo,protože tohle je jasně fanouškovská záležitost...70% ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

El Camino je přímým pokračováním (otevřeného konce) Breaking Bad a ukazuje nám osud Jesseho po, ale také před, projetím branou jeho náckovského pekla. Moc milý, lehce nostalgický pohled na jeden z vůbec nejlepších seriálů. Výborně natočené, skvěle zahrané, některé postavy jsou sice viditelně starší, ale to nevadí, a především Gilliganův mistr se opět ukázal. Film jako takový nebyl nutný, ale byl opravdu příjemný a je až s podivem, jak přesně se naladil na vlnu kvality a atmosféry svěho slavného seriálu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrný film těžící ze jména Breaking bad, který na jednu stranu vyloženě neurazí a katastrofa to není, na druhou stranu je to zbytečný počin, který na dvou hodinové stopáži nemá co říct, často přešlapuje na místě a obsah by se dal shrnout do závěrečného 40minutového epilogu poslední série a bylo by i líp... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale tak nějak si říkám, jestli BB vůbec takové zakončení potřebovalo. Objevuje se tu mnoho starých postav a flashbacků. Je tam pár dobrých scén, ale nakonec se tam toho až tak moc nestalo. Určitě je to zajímavé sledovat Jessieho útěk a jeho cestu za svobodou. "Odkud máš tu dvaadvacítku?" ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

  • Během prvního týdne po vydání vidělo film cca 25 milionů diváků. (dan4815)
  • Herečka Krysten Ritter (Jane Margolis) byla při natáčení těhotná, ale díky jejímu kostýmu si toho diváci nevšimli. (dan4815)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama