Stará láska nerezaví

• USA That Old Feeling (více)
Trailer

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, když se na svatbě své dcery setkají rodiče, kteří nemohou být spolu, ale ani jeden bez druhého.
Molly se vdává a na svatbu pozve oba své rodiče. Na tom by nebylo nic zvláštního, jenže její rodiče jsou dávno rozvedení a mají jiné partnery, čtrnáct let se neviděli a Molly právem očekává, že jejich setkání neproběhne bez komplikací. Nejdřív to vypadá, že si její otec a matka přímo na hostině vjedou do vlasů, jenže pak mezi nimi přeskočí znovu jiskra. A protože jejich povahy i reakce jsou skutečně nevyzpytatelné, rozjede to kolotoč bláznivých situací (oficiální text distributora)

(více)

Trailer

Pepinec

Bette Midler a Dennis Farina vytahují film o stupínek výše, v jejich společných scénách to jiskří, pomáhá i zdařilý český dabing Jaroslavy Obermaierové a Bedřicha Šeteny. Vše ostatní je prachobyčejný průměr. ()

5150

Bette Midler je výborná komediální herečka a Dennis Farina ji celkem dobře doplňuje, ale bohužel, čekal jsem daleko lepší zábavu... ()

Prochy38

Nemůžu si pomoct, ale mě tento film prostě bavil. Ano, je to úlítlé, B. Midler, ač má na svůj věk krásné nohy, neskutečně přehrávala, ale mě se to prostě líbilo. Film mi přišel dost originální a situace celkem solidně nepředvídatelné. P. Marshall moc hezká, D. Farina výborný. Nasmál jsem se, a to mi přijde na komedii základem. ()