Scooby so Shaggym otvoria nedopatrením truhlu, v ktorej je uväznených 13 nebezpečných duchov. Podarí sa im ich pochytať späť do truhle? (RoMaNprese)
Zatím nejvíc povedená duchařská zábava. ()
Tento seriál jsem jako dítě sledoval vždy ráno před odchodem do školy na německých programech . ()
Scooby-Doo mě vždy bavil a vždy bavit bude ()
A tak kvůli Vincentovi se dalo snést, jinak dost slabá série. A ten Adric...tedy Flim-Flam byl dost na zabití Nejlepší díl: 1x09 - It's a Wonderfull Scoob ()
Jednoznačně jeden z nejlepších. Příjemné odreagování od stejného konceptu ve stylu What´s new Scooby-Doo?, Scooby and Scrappy show apod.. V osmdesátkách vznikly díly, kde je z party jen Shaggy, Scooby a navíc tam je přidaný Scrappy, občasně se objeví Daphne. A "Scooby-Doo a bratři Boo" patří také k mojím nejoblíbenějším. Tato série dostala parádní námět ve stylu truhly plné duchů a srší pravým suchým Scooby-Doo humorem, který je pro Scooby-Doo seriály a filmy typický. Plná palba v podobě 100% ()
Photo © Warner Bros.

- Jedná se o jediný seriál se Scoobym, kde je malé dítě Flim Flam členem party Záhady s.r.o. . (helloween93)
- Postava Vincenta Van Ducha byla vytvořena podle superhrdiny marvelovských komiksů Dr. Strange. (helloween93)
- V seriálu byli Shaggy a Daphne stylizováni do 80. let. U Daphne byl nový vzhled použit pouze v tomto seriálu, kdežto u Shaggyho byl styl využit ještě v dalších třech filmech Scooby-Doo a bratři Boo (1987), Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf (1988) a Scooby-Doo and the Ghoul Schoul (1988). (helloween93)