Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do voleb zbývá pár posledních týdnů a Washington zoufale shání presidentského kandidáta. Někoho, kdo s určitostí prohraje. Volba padne na Mayse Gilliama (Chris Rock), neznámého politika okrskového formátu. Mays záhy zjistí, že je jen nastrčenou figurkou a rozhodne se, že si kampaň pořádně užije. Z bratra Mitche (Bernie Mac) udělá kanditáta na vicepresidenta a rodinný tandem si začne získávat přízeň Ameriky. Scénáře, režie i hlavní role se ujal populární komik Chris Rock. Povedená komedie o tom, jak obyčejný kluk k presidentování přišel, se stala nečekaným hitem a potvrdila, že vysoká politika je vlastně veliká legrace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Mauric 

všechny recenze uživatele

Chris Rock´s one man show by Chris Rock.Je to téměř neuvěřitelné,ale komedialní herec nevytvořil svou režií monumentální sra*ku,jak se to povedlo mému oblíbenějšímu Ediemu Murphymu,ale zdařilou černou(resp. černošskou) komedii.Rap a hiphop sem určitě patří,chtěl bych vidět nějakýho černouška,jak sjíždí techno(pro Fill16,Malarkey,apod.).Brrrr.... Trapných scén tu nebylo mnoho a více vydařených vtípků spolu s krásným vykreslením politiků jako samolibých žvanilů u mě vyneslo tento film na 3*.Jediná škoda u tohoto filmu je,že místo Nicka Searcyho nehrál Jirka Paroubek =) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Chris Rock nikdy neměl snahu být oscarový herec, ale za to dokáže pobavit. Hlava státu není výjimkou a kdo si nezamiluje tohohle přímočarého ňoumu v jeho podání, ten snad nemá smysl pro černé (to je myšleno v dobrém:)) komedie, které zapomínají, že méně je někdy více. Hromada ostrých vtipů jako třeba trénované štětky někoho možná urazí upřímností, ale druhé nadchnou otevřeností a něčím novým a zajímavým. Korunu tomu také dává Bernie Mac, který nemá chybu a už jeho nástup jasně ukazuje, že Rock zbytek filmu potáhne ve dvou. Drobnosti jako zamilovaná obdivovatelka nebo "děti musíme mlátit, já nekouřím, protože mě otec v mládí kvůli kouření zmlátil" jsou už jen drobnosti v jednoduché a nenáročné komedii. ()

Reklama

Aven 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipné šití do všech těch amerických patetických proslovů a pokryteckých hodnot, tolik příznačných pro jejich volební kampaně. Chris Rock je se svou užvaněnou hubou otravný, v tomhle filmu mi to ale nevadilo. Tři hvězďáky především za skvělou předvolební hlášku - Bůh žehnej Americe a nikomu jinému! ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Chrise Rocka moc nemusím, ale v tomhle kousku mi prostě sednul. Prezidentský kandidát, který chvílemi netuší, která bije a o chvíli později dokáže z fleku přednést proslov, které strhne davy. Tak nějak mi připadá i sám Chris Rock. IQ asi moc nepobral, ale vyřídilku má parádní a jako zástupce své třídy prostě zvládne pobavit. A na konci mám skoro chuť, aby se našel prezident s přesně tímhle přístupem :-) PS: Gagy se snoubenkou jsou prostě parádní :-) ()

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má být zábavná komedie? Ne, tohe je trapnost sama. Snaha o vtip za každou cenu je mi přímo protivná. Hláškující černoch, který dělá zábavu ve stylu: "bla bla - he he" a kouká do vajíček, nevim proč. "Tohle není správný, tamto není správný" a co jako? Prezidentský kandidát v Addidas mikině a s naušnicema. To není humor, fakt ne. Kdy to humor je? Ve filmu Absurdistán, tady ne. 10% filmařům, ale = 0/5 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V časti filmu, keď Chris Rock utekal so starou ženou z budovy, ktorá mala vybuchnúť, sme mohli vidieť, že v ruke mal namiesto skutočnej mačky len plyšovú hračku. (ČSFD)

Reklama

Reklama