Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (609)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dívám se na to spíše výjimečně, úroveň humoru je velmi kolísavý - od velmi vtipných scének (především parodie na novácké pořady a reklamy) až po často trapné a stupidní. Navíc (ale jinak to asi nejde) velmi zřídka přichází nové originální nápady a pořád týden co týden se opakují stále stejné vtipy - viz třeba pořad Na vlastní bulvy, jehož pointa je často na jedno brdo. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Je to jedna z mála seriálových nebo estrádních aktivit, která Vás na Nově nesloží. Ty čtyři jsou tam aspoň pořád stejní narozdíl od ostatních "Nováků" šaškujících a pitvořících se ve zmíněných estrádách. Beru to jako ultrarecesi, aspoň si člověk čas od času vypláchne mozek, ale sledovat to každý týden, tak asi uberu z hodnocení. ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Když člověk neví, tak je vždy lepší komentář vůbec nepsat, ale já zde udělám svou malou výjimku. Pořad je jen pro vybrané diváctvo. Ne každý ho chápe, nebo ne každý se tomu směje. Já osobně se na to občas podívám. Nejvíce mě dokáže udolat, když vidím jak začínají najíždět do vtipu, který je již od úplného začátku zcela jasný!! Po té si musím akorát vytrpět to zdlouhavé dokončení ubohého a totálně průhledného vtipu plus trapný smích který přichází až úplně po zkončení všech veselých pochodů, snad proto, aby to neuráželo ani pomalejší diváky. Každopádně nejvíc se nasměju u závěrečných zkažených scén, které mají nadpoloviční váhu u mého hlasování. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Plnej počet za to, že tvůrčí tým dokázal svůj absurdní humor nakonec divákům nacpat do chřtánu a vydržel tak dlouho. Jejich videoklipové parodie normalizačních hitů, pořadů Novy a nezapomenutelné zesměšňování politiků tady zatím nemá obdoby. Hodnocení platí do doby před "tvůrčí pauzou" a následovným trapným navázáním bez Cardy. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Snažilo se to být něčím na způsob České sody - nepovedlo se. Snažilo se to být něčím na způsob Tlučhořovic rodinky Oldy Kaisera a Jirky Lábuse - nepovedlo se. Snažilo se to být vtipné - nepovedlo se. Ano, celé se to nepovedlo. Trapné, bez nápadů (a když s nápadem, tak s cizím, ukradeným), beze smyslu. A já byl bez chuti. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama