Little Fires Everywhere
Liz TigelaarRežie:
Nzingha StewartScénář:
Harris DanowKamera:
Jeffrey WaldronHrají:
Reese Witherspoon, Rosemarie DeWitt, Joshua Jackson, Kerry Washington, Jade Pettyjohn, Lu Huang, Byron Mann, Gavin Lewis, Jordan Elsass, Megan Stott, Lexi Underwood, Isabel Gravitt, Rachel Eggleston (více)VOD (1)
Mia, Bebe, a právník Ed Lan připravují svůj případ proti McCulloughovým. Izzy se sblíží s Miou díky sdílenému zážitku, zatímco její vztah s Elenou dosahuje bodu varu. Manželství Billa a Eleny prochází zkouškou. Trip a Pearl nadále zkoumají svůj vztah, zatímco Lexie a Brian uvažují o ukončení toho svého. (Prime Video)
Jsme zpět v roce 1997, blíží se vánoční svátky a Izzy dostává před spolužáky další direkt do svého sebevědomí. Ale hlavně se blíží soudní proces, který rozhodne o osudu malé holčičky. Elena vysype Mie vše, co vyčmuchala z její minulosti. A pak to jaksi (a velmi ráda) sdělí i její dceři. Už mi trochu víc sedí zapojení Mii v celém případu, přesto ale musela tušit, že coby u svědka může vyplout nějaký ten kostlivec na povrch. Navíc se (v případě soudu o dítě i u svého dávného činu) tváří jak autoopravářka, která spravila nějakou káru, pak si řekla, že se u toho vlastně dost nadřela, tak si auto nechá. Blížíme se do finále: v dílčích momentech je to skvělé (hádka Pearl s matkou, opakované rodinné focení, napínání toho, kdo tedy škrtnul sirkou), celkově ale pořád tak nějak stejné a nevzrušivé. ()