Reklama

Reklama

Je konec sedmdesátých let a čtyři teenageři se vydávají na koncert skupiny Kiss. Jako správní vášniví fanoušci se nenechají ničím odradit a nezastaví je ani fakt, že koncert je beznadějně vyprodaný.
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

genetique 

všechny recenze uživatele

I keď ide o slušnú porciu zábavy a film nenudí, jedná sa len o ďalší prírastok do rodiny 'road trip movie', v ktorá je natoľko početná, že tu zaujme len jeden z mála. Napriek tomu som bol ale prekvapený dobre fungujúcej a netradičnej polhodinke, ktorá to celé zachránil a tak film neurobil hanbu ani skupine Kiss. 70%. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Hell Yeah! Slušná partia týpkov, celkom dobrá zábava, ale hlavne obstojná hudba. Kto má vzťah k podobnej hudbe, môže pridať hviezdičku. Mne to sedí na tú trojku. Aj keď som sa výborne zabavil, stále je to len a len obyčajný road trip, kde sa treba dostať z miesta A do miesta B cez kopu sračiek, ktorá sa nakoniec aj tak preskáče. KISSu ale týmto filmom určite nikto hanbu neurobil... A už len v ktorom filme by pri vstupe do kostola hrala skladba Highway To Hell. "You gotta lose your mind in Detroit Rock City" ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že jsem na Kiss hodně vyrůstal a jsem fanoušek, takže se mi film líbil výtečně. Sedmdesátá léta zapadla do filmu dokonale, humor je skvělý, narážky jsou super. Hlavně se na filmu podíleli samotní Kissáci, tak to přeci nemůže být špatné. Jediné, co bych vytknul, že má film docela dost chyb v datech. Normálně v tomhle vážně nejsem detailista, ale fandové si toho všimnou. Každopádně slyšet písničky i jiných skupin, a ne jenom Kiss, je slast pro uši. Každý fanoušek tenhle film musí vidět. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Agresivnejsia verzia Zemeckisovho I Wanna Hold Your Hand. Postavy su tu vsak bohuzial nesympaticke hovada v najhorsich tradiciach 90's teenagerskych komedii. Ma to vsak super hudbu, cele to pekne slape a obcas som sa dobre zasmial. A navyse KISS mam rad a ich koncert som si velmi uzil. Slusny dobovy zanrovy nadpriemer za silnejsich 6/10. Spominany Zemeckisov debut je vsak uplne ina liga ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Průměrná jeden a půl hodinová reklama na rockovou kapelu. Scénář je dost střelenej, což určitě ne každému sedne. I já se chvílema bavil, ale občas mi to zas přišlo trapný. Chci pochválit casting a to konkrétně výběr těch čtyř bab, který se zapletou s hlavníma hrdinama. Já bych si dal říct, ať už by šlo o kteroukoliv z nich. :-) A docela se mi líbilo taky vyústění, jak že se borci dostanou na koncert. 60 % Oblíbená část- kněží při zpovědi ()

Galerie (36)

Zajímavosti (26)

  • Během koncertu Kiss se v jedné písni mění Stanleyho kytara z Gibson Flying V na Ibanez Iceman. (liquido26)
  • Kromě toho, že se Kiss objevili na konci filmu na jevišti, měl ještě každý z členů hrát menší cameo, ale k tomu nakonec nedošlo, protože Kiss přerušili turné kvůli závěrečné scéně z koncertu na jeden den a tyto scény se točily v jiný den. (liquido26)
  • Slova "fuck", "fucking" a "fucker" zazní ve filmu dohromady 83krát. (liquido26)

Reklama

Reklama