Reklama

Reklama

Je konec sedmdesátých let a čtyři teenageři se vydávají na koncert skupiny Kiss. Jako správní vášniví fanoušci se nenechají ničím odradit a nezastaví je ani fakt, že koncert je beznadějně vyprodaný.
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Suprová komedie s jedním z nejlepších soundtracků co jsem kdy slyšel. Absolutně nechápu jak film mohl tak šíleně prodělat. Možná protože s timhle tématem přišel příliš pozdě. Kdyby vyšel tak o 10-15 let dřív, určitě by se chytnul víc. Jenže ve svojí době už letěly jiný teen komedie a kapely jako Kiss, Thin Lizzy, Cheap Trick nebo Blue Öyster Cult už byly zapomenutý. Jinak záběr z pusy Gena Simmonse je nejsrandovnější věc co jsem kdy v hudebním filmu viděl :D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal, že to bude ještě o něco nařachanější, ale i tak je to celkem jízda, kde pro mě ale vítězí parádní písničky nad samotným obsahem filmu. Ten má dobré momenty, některé scény v Detroitu jsou super (striptýz, zpověď), ale celkově to není úplně takový odvaz, jaký jsem čekal. Tohle mělo být ještě trochu ostřejší. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne strelená, bláznivá komédia, síce so slabým príbehom, no zato s plným priehrštím rôznych šialených nápadov. Čo všetko dokáže partia štyroch kamarátov urobiť, aby sa dostali na vytúžený koncert svojej milovanej kapely? Odpoveď je jednoduchá... no predsa všetko! Napr. aj pustiť do nohavíc alebo tancovať v striptízovom bare... Nečakajte nič extra zmysluplné, ale na precvičenie bránice to bohato stačí. 65/100 ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Detroit Rock City je primarne urcene lidem, kteri si nekdy prosli fazi die hard fanouska KISS. Ja jsem si to uzil jako nostalgickou jizdu se vzpominkami na leta na zakladce se sesity popsanymi Kiss logem a podobiznami vsech clenu na lavici a myslenkami na to, jak bych asi prozil neco podobneho, kdyby Kiss prijeli v te dobe do CR. Pro lidi Kiss nepolibenymi zbyde asi jen nadprumerna komedie s rockovou hudbou. ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je neskutečná hovadina, ale jako určitá recese a totálně vyumělkovaný příběh prostě k nejkomerčnější kapele světa patří a poměrně dobře jsem se bavil. Samozřejmě jsem z hlavy musel dostat jakékoli racionálno, které se ve filmu rozhodně nevyskytuje a je to jedna absurdita za druhou, doplněna výbornými písničkami= ano skupina Kiss mně nevadí, pro nefanoušky této kapeli, nemá smysl na tento počin koukat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (26)

  • Jednou z protestujících matek před koncertem Kiss je i Pamela Bowenová, bývalá žena Paula Stanleyho (rozvedli se v roce 2001). (liquido26)
  • Skupina Kiss pro natáčení filmu odehrála jeden z koncertů jako v 70. letech, s pouze 8000 fanoušky v publiku. (liquido26)
  • Kromě toho, že se Kiss objevili na konci filmu na jevišti, měl ještě každý z členů hrát menší cameo, ale k tomu nakonec nedošlo, protože Kiss přerušili turné kvůli závěrečné scéně z koncertu na jeden den a tyto scény se točily v jiný den. (liquido26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno