Reklama

Reklama

Je konec sedmdesátých let a čtyři teenageři se vydávají na koncert skupiny Kiss. Jako správní vášniví fanoušci se nenechají ničím odradit a nezastaví je ani fakt, že koncert je beznadějně vyprodaný.
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - KISS, ta Ďáblova hudba!!!!......... Ikdyž o lístky přišli podivnou náhodou, nebo podivným scénářem, dá se to přehlédnout. Tu matku bych přinejmenším praštil. Ovšem scéna na záchodě okolo 18 minuty je srandovní. Pak to chce trochu štěstíčka a náhody aby to mohlo pokračovat. CITÁT - Jedeme do Detroitu!!!!...... Zajímavá je úvaha na téma Santa a Satan - je to jeden a ten samej chlap. Chvilkama mi příběh připadal trochu trapný a nedořešený. CITÁT - ....ale porno filmy takhle někdy začínaj, vole............. Kdo chce vidět své idoly udělá cokoli. Závod o získání vstupenek se pomalu rozjíždí. CITÁT - Nebo chceš vidět Kissáky jen na plakátech?........... Příjemná, chvilkama trochu trapná komedie s velmi dobrou hudbou. Mimo Kiss totiž ve filmu zazní třeba AC/DC, Thin Lizzy, Marilyn Manson, Angel, Ramones, Black Sabbath, T-Rex, UFO, The Sweet, Styx, Nazareth a další. KISS - Gene Simons, Paul Stanley, Ace Frehley a Peter Chriss. ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je neskutečná hovadina, ale jako určitá recese a totálně vyumělkovaný příběh prostě k nejkomerčnější kapele světa patří a poměrně dobře jsem se bavil. Samozřejmě jsem z hlavy musel dostat jakékoli racionálno, které se ve filmu rozhodně nevyskytuje a je to jedna absurdita za druhou, doplněna výbornými písničkami= ano skupina Kiss mně nevadí, pro nefanoušky této kapeli, nemá smysl na tento počin koukat. ()

Reklama

Mikah 

všechny recenze uživatele

Měla jsem docela strach, jelikož se jedná o americkou komediální road movie o teenagerech, ovšem mé obavy byly zbytečné. Některé části sice byly nad hranice mého vkusu, ovšem výborně jsem se bavila. Čtyři přátelé se vydají na koncert své milované kapely, aby si tím uskutečnili svůj největší sen, a cestou se musí vypořádat s různými překážkami, ale co by pro KISS neudělali... Je to svižný film plný překvapivých zvratů, dobré hudby a humoru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal, že to bude ještě o něco nařachanější, ale i tak je to celkem jízda, kde pro mě ale vítězí parádní písničky nad samotným obsahem filmu. Ten má dobré momenty, některé scény v Detroitu jsou super (striptýz, zpověď), ale celkově to není úplně takový odvaz, jaký jsem čekal. Tohle mělo být ještě trochu ostřejší. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

"Don't you know what "KlSS" stands for? Knights In Satan's Service! ; Satan, Satan...Santa. They're the same letters. They're the same guy. It's the same friggin' guy!" "Uctívání Satana a drogy blízko našich dětí." A já říkám, radši nechat mladý hudbě a hudbu mladým, než aby skončily naše děti uctíváním Boha, protože to je uBohost, když jeden Otčenáš spraví vše, co děláme blbě. Například je třeba trochu krotit radost, vyhrajete-li lístky na svou nej kapelu, páč když v afektu zapomenete sdělit svý nacionále, nespasí vás ani Zdrávas a vy se pak můžete prodírat kostely, stripkluby a sámoškami či dělat nedobrovolný sparingpartnery wrestlerským nadějím, abyste se na něj prodrali. Ale ty "nejnevydařenější" akce jsou nakonec retrospektivně stejně ty nejlepčí! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (26)

  • Během koncertu Kiss se v jedné písni mění Stanleyho kytara z Gibson Flying V na Ibanez Iceman. (liquido26)
  • V autě udělá Christine poznámku o tom, že Kiss určitě někdy v budoucnu nazpívají disco song. Kluci se jí vysmějí, ale ve skutečnosti Kiss rok poté, co se film odehrává, disco song skutečně napsali. Jedná se o jejich nejznámější píseň "I Was Made For Loving You Baby." (liquido26)
  • Skupina Kiss pro natáčení filmu odehrála jeden z koncertů jako v 70. letech, s pouze 8000 fanoušky v publiku. (liquido26)

Reklama

Reklama