Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Sladkobolný slaďák. Ona je bláznivá Američanka, on je rezervovaný Angličan. Ona ho miluje, on jí má sice hodně rád, ale práce a kamarádi jsou u něj přece jenom na prvním místě. Ona se necítí být milována. On to ví, ale nesnaží se s tím nic dělat. Pak přijde tragédie a ona zemře. On si přeje, aby se vrátil čas a on dostal ještě jednu šanci to všechno udělat úplně jinak...a ejhle, on tu šanci dostane! a dál už si to asi umíte představit. Nepříliš originální nápad ani zpracování. Dokonce jsem u toho ani neslzela. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Velmi krásný romantický film o neskutečné síle lásky. Ústřední herecké duo si dobře rozumí, celý děj (až samozřejmě na hlavní myšlenku, no ikdyž..) je poctivý, uvěřitelný, pravdivý. Závěr a pointa tento film posouvá o level výše. Tento film prostě dokazuje, jak silná láska dokáže být, přestože se na první pohled tak vůbec nemusí zdát. 90 % ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

silno romantický film, sentiment sa tlačil zo všetkých pórov a štrbín, ako zadržiavané slzy z krásnych očí Jennifer (mimochodom skvelo hrajúcej). Vrelo odporúčam uboleným ustráchaným srdiečkam filmových fanúšiek, slziacich nad sklamaním a nešťastnou láskou. Vo filme sa dozviete, že "ŘÍKA SE, ŽE VE VZTAHU VŽDY JEDEN MILUJE VÍC, a KÉŽ BY JSTE TO NEBYLY VY". :) lebo ja tvrdím, MILOVAŤ JE KRÁSNE, ALE BYŤ MILOVANÝ EŠTE KRAJŠIE, a aj preto možno povedať, že NIČ NIE JE KRAJŠIE AKO LÁSKA (aj keď to niekedy bolí jak hovado). Kebych bol ženská, dal bych filmu plný počet bodov. kurnik !!! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Láska na druhý pokus mě celkem zaujala svým příběhem, resp. nezvratností osudu. Hlavní hrdina se snaží změnit osud své přítelkyně, jenž mu byl promítnut ve snu. U mě to je rozhodně na 4* za neokoukanost námětu, zpracování, občas i za snahu působit na city a za závěr, který nesklouzne do laciných vod. ()

Lewisek 

všechny recenze uživatele

Dávám nakonec pouze 4*, ale trhá mi to srdce :) sice to rozhodně není nejlepší snímek pod sluncem. Ale je to krásný film. Máme zde úžasný námět toho jak klasický trochu bezohledný businessman a workoholik dostává "druhou šanci" napravit svůj doposavaď spackaný milostný život. Ale ten Paul Nicholls se mi tam nelíbil, do romance bych ho nedával. Naopak Jenifer Hewitt pro tuhle roli jako stvořená. Její sólo na jevišti na jedničku a celkový scénář zaslouží velikou pochvalu. Film u kterého snad každému ukápne ta slzička.. Opravdu to stojí za vidění! Jen nechápu, že má tenhle skvělej film, tak málo hodnocení. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film sa pôvodne nedostal do americkej distribúcie. Americkí diváci mali možnosť vidieť tento film až v premiére v americkej televíznej sieti ABC Family 15. januára 2006. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)

Reklama

Reklama