Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (159)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy s lehce odřenýma ušima. Námět je zajímavý - vztah, kdy jeden miluje víc a druhý míň se přece jen v romantických snímcích tak často nevyskytuje. Netradiční je i konec. ____ Chyběl mi ale humor a překážel patos ve scénách vzpomínání na dětství a popový zpěv na koncertě klasické hudby. /29. 12. 12./ ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Ano, ve scénáři by se našly nějaké ty nedotaženosti a byla tu nějaká menší klišé, ale to u tohoto typu filmu až tolik nevadí. Moc příjemný snímek, poměrně originální (v některých ohledech), s emocemi + krásná Jennifer Love Hewitt a sympatický Paul Nicholls (děsná podoba s Judem Lawem). Jen ten konec jsem čekal jiný, pozitivní - překvapil mě, ale nedá se říci, že by to bylo špatně, spíš naopak. I proto jsem se přiklonil ke 4 hvězdám. ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

romantiku jo, ale tohle ne. Jennifer me neskutecne srala a vlastne nevim, kdo z tech dvou byl min presvedcivy... a ty klise ... klise .. klise ... ze se to skoro dokoukat nedalo ... a nekdy mi bylo stydno i za scenaristy ... zaver asi chtel byt jiny, tak byl, ale rozhodne si tim nepomohl... a to o 6 mesicu pozdeji, to jsem vubec nepobrala, co to melo byt ... videoklip na zpev Jennifer, pokud to vubec zpivala ona... vystrihnout a vyhodit. Mozna se mi jen film netrefil do nalady, ale ja si vazne nedokazu predstavit ani polovinu tech kravin, co tam ti dva provedli, ze by to nekdo rozumny udelal... a stihnout to v jeden den, nemozny... ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Pro chlapa je Láska na druhý pokus příliš přeslazená, ale i tak se zhlédnout dá a celkem film i utíká. Skvělý je ovšem po zvukové stránce, tam bych řekl, že není moc co vytknout, spíše naopak. Co se dějové linky týče, tak ústřední duo je poměrně zajímavé a příběh se snaží býti netradičním a výjimečným, což se mu místy i daří. Škoda toho závěru, čekal jsem výrazně jiné rozuzlení, a to, co přišlo, mě malinko zklamalo. ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

V romantice se vyloženě vyžívám...Myšlenka filmu byla hezká, navíc mně samotné dost blízká, ale ...ALE..Jennifer Love Hewitt je mi tam šíleně nepříjemná a zkazila mi celý dojem z filmu a o tom jejím zpěvu ani nemluvím, to už bylo jen potvrzení toho, že se té negativní emoce nezbavím..Navíc mezí ní a Paulem nefunguje žádná, ale opravdu žádná chemie! Měli mu vybrat jinou partnerku, pak by to zajisté bylo za ****...jinak myslím, že takovouhle facku od života bychom občas asi potřebovali každý, abychom si uvědomili, co je pro nás důležité...ano, myšlenka krásná, ale ty **** fakt dát za tu Jennifer nemůžu, ale mrzí mě to moc...protože Paul Nicholls, režie i scénář si to zaslouží! Tak včera jsem na to opět koukala a jelikož ta myšlenka mě fakt dojímá, tak jsem se rozhodla dát **** i přes tu veškerou nesympatii vůči hlavní představitelce :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)

Reklama

Reklama