Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

DLOUHÉ /světlé/ VLASY, KRÁTKÝ /zatemněný/ ROZUM. Jako plavovlásce se mi po tomhle nebezpečném sequelu snížilo IQ o pár desítek bodů, čili...pohybovala jsem se v záporných hodnotách:) Otcové zakladatelé museli na Arlingtonském hřbitově hrůzou vyvracet náhrobní kámen...Washingtone, třes se. Valí se růžové tsunami, stoprocentní blondýnka s čtyřprocentním psem:-) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím se zajímavostí: Tento film byl v roce 2006 ohodnocen časopisem Entertainment Weekly jako 25. nejhorší pokračování, které bylo kdy natočeno. Je to stupidní, není to vtipné a i zápletka je na neskutečně nízké úrovni. Divím se, že do něčeho takového Reese Witherspoon vůbec šla. Film jsem dokoukala pouze z důvodu, abych si byla jistá, že se na konci neobjeví nějaký nápis - všechno je to obrovský omyl a už se na to nikdy nedívejte!! A ono nic. Alespoň již Reese nekývla na další pokračování :) ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. We Can - Leann Rimes [3:40] 2. Breakthrough - Hope Seven [2:44] 3. Atomic Dog - George Clinton [4:23] 4. Me Against the World - Superchic(k) [2:58] 5. I'm Just a Bill - Deluxx Fold Implosion [3:26] 6. Sisters are Doin' It for Themselves - Aretha Franklin [4:53] 7. More Bounce in California - Soul Kid Number One [3:59] 8. For What It's Worth - Candyskins [4:00] 9. Power to the People - John Lennon [3:20] 10. America - Lou Reed [2:48] 11. We Can (American) - Leann Rimes [3:36] ()

atlee 

všechny recenze uživatele

Ďalší exemplárny príklad toho, ako sa producenti snažia vytrieskať čo najviac prachov z pokračovania komerčne úspešnej prvej časti. Najhoršie na tom je, že sa im to neskutočne podarilo a to aj napriek tomu, že Legally Blonde 2 je ešte väčšia hovadina ako jej staršia sestra. Úplne rovnaké chabé náznaky komickosti, ešte plytkejší príbeh. Trapošina, ktorú si už určite nepozriem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bohužel je pravdou, že dvojka už tak dobrá a vtipná jako jednička nebyla. Místy jsem se u ní i nudil, jindy to bylo až zbytečně moc trapné. To co fungovalo předtím, tady už zas tak moc ne. Reese Witherspoon to pořád seklo a hlavně díky ní jsem se na to dodíval dokonce. No popravdě hlavně kvůli ní, jsem se díval na oba díly. Elle Woods v jejím podání je však nezapomenutelnou postavou. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)
  • V úvodní scéně s fotoalbem je na fotce malé Elle Woodsové (Reese Witherspoon) s jejím pejskem Bruiserem ve skutečnosti Bruiserova trenérka. (HappySmile)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 90,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 124,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama