Reklama

Reklama

Láska padá z nebe

(seriál)
  • Jižní Korea Sarangeui bulsichak (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(16)

Nehoda při paraglidingu zavede jihokorejskou dědičku do Severní Koreje – a taky do života armádního důstojníka, který se rozhodne jí pomoct. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem měla od tohoto druhu tvorby pauzu a takhle jednou při procházení Netflixu jsem narazila na pár korejských projektů a oslovil mě především tento kvůli Ye-jin Son, od které jsem kdysi viděla tři její jiné projekty, a která mě už tehdy okouzlila svými hereckými schopnostmi. Stopáž jednotlivých dílů je sice masakr, ale nedala bych pryč ani minutu. Naprostá dokonalost. Ústřední dvojice ve svých rolích exceluje. Zamilovala jsem si i Hyeokův oddíl. Brilantně vyvážené vážné momenty s těmi vtipnými. Četla jsem, že tvůrci spolupracovali přímo s lidmi ze Severní Koreje (žijící v Jižní Koreji) a že vykreslení toho života tam je velmi věrné. Také mě mile překvapilo, jak Korejci celé to téma celkem citlivě zvládli vůbec uchopit. Jako třešnička na dortu pak působí povedený soundtrack. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Tedy jako doják bych to moc nenazvala, nebo to ve mně zrovna dojetí nevyvolalo jako u ostatních. Ale bavilo mě to. Bavily mě postavy, bavilo mě prostředí. Bavili mě herci (hodně moc). Bavil mě ti ten dětinský humor. Bavilo mě i severokorejské prostředí, přestože bylo vykreslené tak idylicky a rozkošně, že se mi chvílema až zvedal kufr. Ale co, někteří lidé okolo mě takhle přesně popisují dětství v socíku a nějak si neuvědomují, že já si to taky pamatuju.. :-))) Rozhodně doporučuju ke zhlédnutí. Když nic jinýho, tak herce si člověk opravdu užije. A teď hlavní negativum - hrozně, ale opravdu hrozně, mě sraly ty uječené písničky. Ano, je to skoro v každém korejském seriálu, vím, za těch 10 let co skoro denně nějaký sleduju už jsem si mohla zvyknout.. Ale tady byly opravdu hnusné a rušivé. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ať už napíšu cokoliv, nebude to stačit. Nikdy nevím, kdy to přijde, a pak je to tady a já znovu přicházím na to, proč je pro mě tenhle svět nenahraditelný a úžasný. Opět jsem v transu, neschopna sepsat jakýkoliv konstruktivní a smysl dávající komentář. Tak to tu nechám takhle, plný nelogičnosti a emocí. S výmluvou, že ze mě tohle udělali ti dva. Dokonalá a Dokonalý. Jejich spojení. Ale nejen oni, pomohl jim i zbytek sestavy, a taky nádherná hudba... 5* ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Oh môj Bože! Nádhera od začiatku do konca. Príbeh natočený tak, že som sa v jednom okamihu smiala a v ďalšom ronila slzy ako blázon. Bin Hyeon a Ye-jin Son asi zbytočné písať, že pozerať na nich dvoch spolu by samotné stačilo na seriál, ale je tam množstvo menších postáv, ktoré dopĺňajú príbeh svojimi malými príbehmi a vtipom, myslela som, že po časti odohrávajúcej sa v Severnej Kórei to už lepšie byť nemôže, omyl, Severokórejci v Soule boli roztomilí a vtipní a akční a bolo to ako ľudia z iného storočia v súčastnosti. Pri každej rane, ktorú Bin Hyeon dostal som trpela ako pes, snáď viac ako Se-ri. Bolo to proste.... nemám slov... vyždímalo to zo mňa emócií tak na rok dopredu a záver bol asi najhorší, dúfala som v absolútne dokonalý koniec, ako duša nekonečne romantická a to ako to skončilo boli najsmutnejšie okamihy z celého seriálu aspoň pre mňa... áno nedokonalé konce proste viac útočia na city a presne tak to bolo. Milovala som tie drobné vsuvky o tom ako sa v minulosti stretávali ani o tom nevedeli.... ()

Isobell 

všechny recenze uživatele

Nádherný, pohádkový příběh, naprosto jedinečný a to úplně celý. Z nahlédnutí do Severní Koreje mrazí. Není skoro nic, co dodat. Snad jen, ze cameo rolí potěšil: Soo-hyeon Kim. 감사합니다 Chemie mezi Bin Hyeon a Ye-jin Son byla velkym plusem a zůstali spolu i v životě... :) ()

Galerie (198)

Zajímavosti (10)

  • Bin Hyeon a Ye-jin Son se již setkali ve filmu Hyeobsang (2018). Po skončení natáčení oba herci volali po dalším společném projektu a jejich přání se vyplnilo právě v tomto seriálu. (kklepkaa)

Reklama

Reklama