Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Heh! Kdo by řekl, že tuhle veskrze rodinnou (čti "pro lidi jakéhokoliv věku") a řádně hravou akční komedii natočil Robert "Quentin`s Brother" Rodriguez? Bez zbytečných řečí - skvělá jízda se sympatickou dvojicí mladých špiónů vás bude bavit, tak jako mě...Což znamená hodně! Navíc se, především ti starší, dočkají několika vychytávek, kterých byste se v jiném filmu s těmi samými herci rozhodně nenadáli - jen namátkou - už jste někdy viděli Dannyho Treja plakat?! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez se rozhodl natočit film, který by mohl směrovat mladšímu publiku, a to se mu rozhodně povedlo. Snad každý chtěl jako dítě být špionem, který by každý den měl tu možnost zachraňovat lidské životy, alespoň pro mě je tedy Spy Kids zhmotněním mých dětských snů. Film ovšem nebude nudnou podívanou ani pro ty starší, Rodriguez si totiž uvědomuje, že jsou to právě rodiče, kdo musí trpět z dětmi v kinosále. Vsunuje tak do snímku plno odkazů a vtípků, které ocení především ti starší. Rozhodně parádní a hodně podceňovaný snímek. A James Bond? Ten má o své následovníky postaráno. ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Absolutně perfektní film! Kdyby mi bylo deset, tak nekoukám na nic jinýho než na Spy Kids. Ale i teď mě to neskutečně baví, aneb není na škodu vrátit se o pár let nazpět. Všechny ty šílený vynálezy, to je prostě moje. Příběh celkem zajímavý, Floop parádně ujetý, armáda palců a robodětí legrační. Ústřeední dvojka velice sympatická. A to celé okořeněné sposutou skvělého humoru, takže jsem se u Spy Kids výtečně bavil... prostě film kde se plní dětské sny. Zcela vážně dávám plné hodnocení, protože lepší špionážní film jsem ještě neviděl. James Bond nechť se jde zahrabat! /viděno na DVD: 95% a 5*/ ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

725. hodnocený film: Rozhodně tohoto mého hodnocení nelituji, protože tenhle film je pro mě skutečně otřesností. Ani jsem to nevydržel do konce, jinak bych se snad unudil k smrti. Je to fakt docela průser od režiséra snímku Sin City. 1* je snad až moc, docela to hraničí s odpadem. A navíc, Banderase skutečně jako herce moc nemusím. 1* a fakt ani ťuk. 1* ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Rodriguez, Danny Elfman a John Debney: 1. Cortez Family ,2. My Parents Are Spies ,3. Spy Wedding ,4. Spy Kids Demonstration ,5. Parents On Mission ,6. Kids Escape House ,7. Pod Chase ,8. The Safehouse ,9. The Third Brain ,10. Buddy Pack Escape ,11. Oye Como Spy ,12. Floop's Song (Cruel World) ,13. Spy Go Round ,14. Minion ,15. Sneaking Around Machetes ,16. The Spy Plane ,17. Floop's Castle ,18. Final Family Theme ,19. Spy Kids (Save The World) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Cheech Marin si zde zahrál spolupracovníka Gregoria a Ingrid Cortezových. V seriálu Detektiv Nash Bridges si zahrál spolupracovníka Evana Corteze. (HappySmile)
  • Celé jméno Carmen (Alexa Vega) zní: Carmen Elizabeth Juanita Echo Sky Brava Cortez. (SONY_)
  • Carle Gugino, která hraje Ingrid Cortezovou, bylo ve skutečnosti pouze 17 let, když se měla narodit její filmová dcera Carmen (Alexa Vega). (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama