Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl film poprvé, bylo mi asi 12 let, tak jsem film přijal celkem chladným způsobem. Druhé zhlédnutí se událo v roce 2008. Jinak akční film tak 40 %, rodinný film 10 % - možná pocházím z divného kraje, ale většina mojich příbuzných a známých považuje film za chujovinu. Komedie 20 % - nevtipná a tak trochu i trapná. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

My, co jsme zvyklí na Rodrigueze v poloze Grindhouse, Sin City a tak podobně, si musíme říkat: proč? Pro dvanáctileté děti to je nepochybně trefa do černého, ale pro kohokoli, kdo prošel věkem mutování, je to jenom trapná blbost, která, ano, budu hnít v pekle, je pořád lepší než Osvícení a zbytek nudných sraček. 55% ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

U Rodrigueze má divák zaručenou kvalitu. A to i pokud jde o takovou infantilní, na první pohled, blbinu. Ono to překvapivě docela funguje- vizuálně perfektní, Banderas-Gugino jsou dobrá rodičovská dvojka a ani mladí herci nijak nevadí. Jenom ten příběh by mohl být o dost lepší, ale jinak jsem spokojen. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Dobrodružno-komediálny film pre staršie deti o nezničiteľných detských agentoch. Dej nie je komplikovaný a dobrodružnosť príbehu pravdpodobne zaujme mladého diváka. Obaja hlavní detskí predstavitelia zahrali svoje postavy ako ostrieľaní harcovníci. Najlepšie to vyniklo pri scénach so spy kids dvojníkmi. Oddychový rodinný film. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taká veselá blbôstka pre deti, ktorá ale poteší aj dospelých keď si chcú oddýchnuť a zabaviť sa. Ja som sa smial a veľmi. Akurát tie svietiace oči tých detí-robotov boli už príliš. Sprvoti som si pomyslel, že sú ako malí Terminátori :D A môj obľúbený Tony Shalhoub bol pre mňa v inej roli ako Monk trošku zvláštny. A naviac v zápornej. Ale celkovo z toho vyžaruje pozitívna energia a super zábava. Nemusia byť všetky filmy len negatívne, si myslím. Čudujem sa, že to má také slabé hodnotenie. Veľmi dobré je aj DVD, kde je výnimočne popri štandardnej češtine aj slovenčina. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Režisér Robert Rodriguez editoval film ve studiu ve své garáži. (HappySmile)
  • Před Mačetovým obchodem je nápis "Baile an Liopaird", což je irský výraz pro "Město leoparda". Leopardstown je předměstí Dublinu v Irsku, ale jeho správné jméno v irštině zní "Baile na Lobhar", což znamená "Město malomocných", které se jmenuje podle kolonie malomocných, která kdysi byla v této oblasti. (HappySmile)
  • Celé jméno Carmen (Alexa Vega) zní: Carmen Elizabeth Juanita Echo Sky Brava Cortez. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama