Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Další klasika z dávných dětských let, kdy Spy-Kids vládly obalům na DVD po městských trafikách. Dodneška s rukou na srdci vzpomínám především na 2. díl a všemožné druhy netradičních zvířat, které mě v tom okamžiku prvního zhlédnutí až strašlivě fascinovaly. Banderase nemusím, sláva Carly Gugino zašla někde s filmy tohoto typu, ale na Alexu se mi dívalo již kdysi velmi hezky a její dnešní výkony ocení člověk převážně z vizuálního hlediska, v očích dospívajícího chlapa v jejím případě nelze řešit umění hrát. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja tomu vlastne úplne rozumiem. Ono keď prídu do života deti tak sa veľa vecí zmení. Rodriquez je ale očividne jediný režisér, ktorý sa snaží robiť filmy aj pre nich - a pevne verím, že mu to žerú aj z navijákom. Koniec koncov sa nedá filmu uprieť schopnosť upútať pozornosť tých najmenších. Je to hravé, jednoduché a plné všakovakých efektov. Pre dospelého ale v mnohom značne nezáživné a totálne bez zmyslu. Rodinné filmy sú sekciou kde sa deti bavia a rodičia prežívajú. Ale koniec koncov sa to dá vždy ustáť. Problém je, že kopec zvučných mien - kvôli ktorým sa to vlastne aj dospelému oplatí vidieť - tu podávajú veľmi diskutabilné výkony. Najlepšie na tom je minimálne Clooney a Cumming - ktorý si svoju postavu očividne užíval. Nejedná sa o svetoborné dielo aj keď je pravda, že mi prvý spy kids boli vždy niečim sympatický. Nenudilo ma to, ale ak Rodriqueza tak radšej od súmraku do úsvitu. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Děti objeví svůj kult, dospělí uroní pár slz, protože utratili peníze za takovou cypovinu a viperblade zuří, protože Banderas a Trejo plýtvají svým talentem na tyhle filmy. Abyste rozuměli, mám rád filmy, kde si dělají srandu z něčeho, (nebo chcete-li parodie), ale takhle ne, soudruzi. Tohle je vážně určeno pouze pro dětské publikum. A protože mě hlášky typu "Teď splachuju vaše hovínko." vážně už nepobaví, dávám hodnocení tak nízké. A už nikdy více! ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Náhodou som si dnes pozrel tento skvost a musím povedať, že to bolo fakt zlé. Efekty, masky, lokácie, príbeh atď. Ale tento film je tak zlý, až je to vtipné. Už iba pri úvodnej sekvencií na svadbe som sa neudržal a smial som sa na tom aká je to blbosť. Veľké plus je Danny Trejo ktorý tu hrá family friendly Machetta. Ak sa chcete zasmiať tak tento film odporúčam. PS: Floopy vyzerá jak Exploited ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Cele to bolo take urobene pre detske oci, ved aj samotny nazov filmu to prezradza. Na moje prekvapenie to zas nebol tak spatny film z pohladu mojich oci. Malo to svoj specificky naboj atraktivnosti, co bolo skraslene roznymi, bizarnymi kulisami a postavickami hlavne na tom podivnom hrade, kde hlavnymi bodyguardmi boli prstovi panacikovia pomenovany palcami:) Bizarnost pri palcoch nekonci, ale pokracuje v roznych zmutovanych agentov do roznych zdeformovanych hybridov, ale na sposob skor milejsieho a detskejsieho vzhladu. Nezabudlo sa ani na rozne digitalne ulety roznych vylepseni, ktorymi by ani nepohrdol samotny James Bond:) Antonio Banderas si tu skor zahral taku mensiu rolu a pripadal mi v nej, ako nejaky pako, ktory uz fakt neviem, kde ma skor skocit. Dialogy vo filme neboli nic moc, take jednoduche a do pohody dost tuctove a nevyrazne vo vsetkych ohladoch. Ako celok sa film drzi na priemernej hranici bodovania a preto su moje dojmy z filmu celkom pozitivne. Musim povedat, ze film sa dal v pohode zgustnut, aj ked to je film skor urceny pre mladsie publikum. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Inspirováno Rodriguezovou částí filmu Čtyři pokoje, který kromě něj točili další 3 režiséři. (HappySmile)
  • Poslední Rodriguezův snímek, který byl natáčen na film. Post-produkce filmu probíhala na ranči Skywalker George Lucase, a ten zde uvedl Rodrigueze do tajů digitálního filmování s vysokým rozlišením. (HappySmile)
  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama