Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Gregorio (Antonio Banderas) a Ingrid (Carla Gugino) - špičkoví tajní agenti, jejichž poslední mise byla zabít jeden druhého, vypálí svým zaměstnavatelům rybník, zamilují se do sebe, usadí se a založí rodinu. O několik let později, kdy se zabývají pouze výchovou svých dětí Carmen a Juniho. Jednoho dne jsou však znovu povoláni do akce - ostatní tajní agenti jsou uneseni a jen oni mohou zjistit o co vlastně jde. Ale Gregorio i Ingrid jsou také uneseni, a do akce se musí pustit jejich děti ... Film je určen pro děti, a přesně takto ho Robert Rodriguez natočil. Dospělý divák se musí samozřejmě přenést přes spousty nelogičností (nalezení strýčka Macheteho (Danny Trejo) nebo náhlý převrat hlavního padoucha). Ale film je dostatečně barevný, je tam spousta vizuálních efektů (a taky spousta špiónských hraček po kterých dětská duše (a nejenom dětská) touží). Vše je navíc podkresleno perfektní akční hudbou Johna Debneyho... ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

725. hodnocený film: Rozhodně tohoto mého hodnocení nelituji, protože tenhle film je pro mě skutečně otřesností. Ani jsem to nevydržel do konce, jinak bych se snad unudil k smrti. Je to fakt docela průser od režiséra snímku Sin City. 1* je snad až moc, docela to hraničí s odpadem. A navíc, Banderase skutečně jako herce moc nemusím. 1* a fakt ani ťuk. 1* ()

Reklama

diabolique 

všechny recenze uživatele

Ja zacinam mat toho Rodrigueza fakt rad....Odhliadnuc od toho, ze v jeho filmoch su stale rovnaky herci, alebo aspon dost casto,(na druhej strane, preco menit dokonalu partiu?) dokaze natocit krvak a zaroven aj dokonaly rodinny film/komediu. Inak Spy Kids ani neviem nazvat. Ako som uz spomenul, vyber hercov je podla mna skvely, cely film je napadity, farebny a nenudi dokonca ani dospelych. Zaroven tu mame aj akesi mravne ponaucenie, ze rodina je najdolezitejsia. Tak mi nehovorte, ze rodinne komedie su tie s Lindsay Lohan!!!!!:) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez se na začátku nového tisíciletí rozhodl, že splní svou rodičovskou povinnost a natočí film, který by byl pro děti, ale zároveň by mohl nadchnout i rodiče. Nebude se brzdit a trochu pustí z uzdy svou fantazii i klasické prvky svých filmů, kterými jsou hlavně černý humor (ten se změnil na jednodušší) a samozřejmě násilí. I když ve "Spy Kids" násilí nechybí, je převážně komicky zpracované. Tohle je opravdu film o dětech pro děti. Carmen a Juni jsou děti, které mají nudné rodiči. Vzhlede k tomu, že rodiči jsou Antonio Banderas a Carla Gugino, dá se o té jejich nudnosti pochybovat, ale oni tak před dětmi skutečně vystupují. Obyčejní rodiče, trochu ustrašení, ale mají je rádi. Sice doma to mají narvané různými vymoženostmi a vynálezy, ale kdo ne, že? Jejich rodiče jsou ve skutečností penzionovaní agenti a děti samotné se mají vydat v jejich šlépějích. Na prvním filmu "Spy Kids" je parádní, jak se Rodriguez rozhodl ho natočit profesionálně. Dobré efekty, skvělí herci, kteří s ním spolupracují často, všechno tohle funguje. Jenže ten příběh... Pro děti to asi fungovat bude, i když si nejsem jistý, jestli film nepodporuje dětské násilí. Děti pak mohou zkoušet, co dospělí snesou, zkusí se s nimi utkat, ale na druhou stranu film ukazuje sílu rodiny, a to jak sourozeneckou lásku, tak i lásku mezi rodiči a samozřejmě mezi rodiči a dětmi. Jsou to ale samozřejmě děti, kdo problém vyřeší a všechno dotáhnou do zářného konce. "Spy Kids" jsou filmem, který započal nečekaně dlouhou sérii a dal vzniknout i takovým peckám jako je "Dobrodružství Žraločáka a Lávovky". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/mistrovsky-plan-nerdi-bel-ami-susi.html ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

I když z Rodriguezova stylu humoru občas trnou zuby, stejně se mi to nakonec většinou líbí. Gregorio Cortez je podle mne jednou z nejlepších Banderasových rolí, a Carla Gugino, Alan Cumming, Tony Shalhoub, Danny Trejo i George Clooney jsou na tom dost podobně. Nevím proč tak nízké hodnocení, podle mne je to kvalitní zábava pro děti. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)
  • Juni (Daryl Sabara) si připoutá levou ruku ke stříbrnému kufříku. Ale po pár vteřinách má kufřík najednou připoutaný k ruce pravé. (SONY_)
  • Inspirováno Rodriguezovou částí filmu Čtyři pokoje, který kromě něj točili další 3 režiséři. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama