Perry Mason - Season 1 (2020) (série)
Deniz Gamze ErgüvenScénář:
Eleanor BurgessKamera:
Darran TiernanHrají:
Matthew Rhys, Eric Lange, Justin Kirk, Tatiana Maslany, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Stephen Root, John Lithgow, Lili Taylor, Gayle Rankin, Andrew Howard, David Wilson Barnes (více)VOD (1)
Mason navštíví svého syna, zatímco Della má problémy s hledáním nového právníka pro Emily. (HBO Max)
Perry vystudoval práva podobnou metodou jako Andrea Verešová a Michal Hašek. ()
Epizóda opäť ponúkla ukážku nadradenosti afroamerickej rasy v časti keď pastor organizuje afroamerických neonacistov k tomu aby svoje práva presadzovali na úkor všetkých ostatných, najmä však na úkor ľudí bielej farby pleti. Inak je to podpriemer, právnik Perry má svojich nasledovníkov v súčasnej slovenskej vláde neúrekom. ()
Trochu lepší, klidnější díl pátrání s Perry Masonem, který musí vzít případ do vlastních rukou, ()
"Vieš, sú veci, ktoré sú legálne a potom sú tu tie, ktoré sú správne." Tak sme sa predsa dočkali, v piatom dieli to malo spád, myšlienku a posun deja. Takže sa predsa z Perryho - ožrana, mizerného otca a zatrpknutého detektíva, stane obhajca? ()
Čekal jsem procedurální soudní drama, což není ani náhodou. Proč se to tedy jmenuje Perry Mason? Chybí tomu sevřenost klasických předloh. ()
Photo © Home Box Office (HBO)