Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (273)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Susanne Bier je expertka na vztahové film a v této minisérii se vydává do vod detektivky, ale pořád si udržuje svůj styl a více než na samotné pátrání po vrahovi se soustředí na jedno na první pohled dokonalé manželství, které však je plné tajemství. Rozuzlení slabší, ale celkový dojem velice dobrý a Nicole mi sedla jako dlouho ne. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Zezačátku pomalé a nepříliš zajímavé, ale postupně to graduje a graduje až do brutálně napínavého a nejlepšího možného konce. Skvěle zahrané (není divu, když je tam tolik hereckých kapacit). Z důvodu chybějících a postupně průběžně dávkovaných informací si prakticky až do posledního dílu nemůžete být jistí, kdo je vrah. Takže to zjevně vidím dost opačně než mnozí zde komentující. Souhlasím ale s tím, že to mohlo být kratší a svižnější. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dívám se dívám, že David E. Kelley, jinak tvůrce mé oblíbená Ally BcBealové, zažívá poslední dobou nové tvůrčí vzepětí. S tímhle napínavým a paranoidním seriálem jsem neměl vůbec problém. Je metodicky krásně vyprávěn tak, že divák ve svých podezřeních nervně těká a je udržován v permanentním očekávání, jak to dopadne. Navíc scény od soudu, které jsou všeobecně mé oblíbené, dodaly vyprávění další šmrnc. A to, co předvádí z hlediska herectví Hugh Grant v dost netradiční roli, je vskutku paráda. Jen škoda natahovaného děje cca v půlce seriálu. 90%. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Slabší kousek, u kterého dokážete na základě svých seriálových a filmových zkušeností bezpečně předvídat, jak by mohl končit. Postavy se chovají sem tam trochu divně a občas litujete, co musí chudák Hugh Grant při přechodu z A do Z hrát, aby vycpal děj šest dílů. Kidmanová už by se neměla obsazovat do ničeho, kde se vášnivě souloží a kde se od její mimicky mrtvé tváře vyžadují hlubší city - vyvalování očí, slzy a neklidné pohyby mě začaly iritovat dost brzy. Pokud nutně potřebujete vidět další seriál o problémech bohatých úspěšných lidí ze Států, jejichž znavený život smetánky rozvíří něco jako vražda nebo produkty nevěry, jistotou je jako vždy Donald Sutherland a výborná černá právnička, black lawyer lives matter! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bolo to celkom dobré, herecké výkony Hugha Granta, Donalda Sutherlanda a vlastne aj ostatných boli kvalitné... až na Nicole Kidman. Vždy mala plochú tvár, s ktorou toho veľa nezahrá, asi už od Bangkok Hiltonu išlo skôr o dobre padnúce úlohy... ale v tomto seriáli som celý čas nevedela odtrhnúť oči od jej pier. Častokrát som sa prichytila, že namiesto sledovania (pomalého) deja zízam na jej ústa a snažím sa pochopiť, čo to s nimi má?! Ako píšu iní komentujúci, Nicole sa nám asi definitívne prebotoxovala. No, každopádne, nebolo to zlé, mohlo to byť aj lepšie, ale teraz sa istý čas budem Nicole Kidman vyhýbať, nech na ten zafixovaný obrázok zabudnem. Brr. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama