Lakers: Vzestup dynastie - Série 2 (2023) (série)
Salli Richardson-WhitfieldScénář:
Rodney BarnesKamera:
Todd BanhazlHudba:
Jeff BealHrají:
John C. Reilly, Quincy Isaiah, Adrien Brody, Jason Clarke, DeVaughn Nixon, Solomon Hughes, Delante Desouza, Sean Patrick Small, Gillian Jacobs, Hadley Robinson, Tamera Tomakili, Spencer Garrett (více)VOD (1)
Po sérii triumfálních vítězství čeká Lakers několik ponižujících porážek. Tým se snaží sjednotit a nakonec bojuje o titul proti Bostonu. (HBO Max)
Bohužel už se musí skákat v čase doslova po letech, je to asi pochopitelné, jelikož vlastně každá sezóna začíná stejně (Vypadnutí v Play-off/Vítězství, přestavba týmu, předsezonní příprava a hurá znovu.) Tenhle díl je vlastně příprava na finále s Bostonem po několika letech, kdy již fanoušci Basketbalu ví jak to dopadne. Opravdu mě zajímá jak to tvůrci mají vymyšleno, jestli v podobných časových skocích budou pokračovat i v další sérii. ()
Jak jinak můžu hodnotit díl, který začíná písničkou od Davida Bowieho? Opět špičkový díl plný všeho, co si od tohoto seriálu přejeme a v závěru s následnou ukázkou toho, co nás čeká v příští finální epizodě 2. série. ()
Photo © HBO Max