Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Další pohádka o loserovi (a zase strašně nesympatickém) se zvláštními schopnostmi. Já se divím, že vás to ještě baví. Mě ne. Ne, že bych se s postavou outsidera nedokázala ztotožnit, ale tahle písnička už je prostě strašně ohraná! Až na závěrečný cliffhanger a sympaťáka Stana vlastně ničím přehnaně zajímavé. Koukatelné to je, to nepopírám. Srovnávání se ST nebo EOTFW je mimo. ()

holub109 

všechny recenze uživatele

Další dobrá věc od Netflixu. Zajímavý příběh od tvůrců Stranger Things a The End of the F***ing World, který se točí okolo sedmnáctileté teenagerky, která zjistí, že má superschopnosti. Je to skvělé natočené a obsazení z To je taky super. Příběhově mě to bavilo a poslední epizoda hodně nalákala na další řadu. 1. série - 80% ()

Reklama

Karlosisgeek 

všechny recenze uživatele

No... První díly byli super ale konečný to byla čirá nuda. Předposlední díl kde byla Sid atd. Po škole byla asi nejlepší epizoda který bych dal 75%, zbytek série byl takový meh. Na celý seriál jsem koukal jako pozadí, na to že to má být na způsob End of the f***Ing world, tak to je oproti tomu velký Mech. Seriálu dávmá max. 65% ()

Zuzanv odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytočný seriál, o ktorého (ne)ambíciách svedčí aj dĺžka častí (niekedy 15 minút), klišé charaktery, scény, nudná a nesympatický hlavná hrdinka, atmosféra akože Stranger Things, buďme retro, ale tu to vôbec nefunguje, ale že vôbec. Jediné, čím sa toto podobá na The End of the F**ing World je font písma ich názvov v úvode. Nič sa tu neudeje, a aj čo áno, to zistíte po prvých piatich minútach. A akoby aj mohlo. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Pomsta loserů.. Doslova. Hlavní dvojka mi připomínala mladší verze Ellen Page a Roberta Carlyla a musím říct že tenhle casting se povedl jelikož vypadají přesně na postavy, které hrají a hlavní hrdinka není modelka s brýlemi jak už bývá zvykem. Tón seriálu neustále skáče od komedie přes drama až téměř k hororu a já se bavil. Jen konec nekonec mi trochu vadí. 75% zatím. Ještě se to dá slušně zmastit v další sérii jestli bude. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Pandémia koronavírusu spôsobila zrušenie pripravovanej druhej série. I Am Not Okay With This tak skončilo po prvej sérii. (KukulienkaHO)
  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)

Reklama

Reklama