Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 2
USA, (2020–2026), 30 h 8 min (Minutáž: 52–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (217)

tterez 

všechny recenze uživatele

Jeden propršený, proválený den a je hotovo. Když se povznesete nad multikulturní obsazení v Anglii 19. století (udělejte to!), bude vás to určitě bavit. Aby bylo jasno, proti barvě pleti nic nemám. Jen je to v kulturním a historickém kontextu lehce směšné a pro mladší generace jistě i matoucí. Jinak je to seriál plný jemných intrik a lady vypravěčka to tam fakt skvěle bombí. ()

Milodar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalý kýč, který dokazuje, že klasická dichotomie forma vs. obsah je blbost. Tady je totiž obojí v naprosté harmonii. Je to skutečné zhmotnění romantismu. Dokonalý casting, který svým pojetím zdůrazňuje smáznutí multi-kulti předsudků. Všechny hlavní i vedlejší postavy jsou prostě perfektní. Druhá série sice lehce kopíruje koncept první, ale stačilo trošku zatlačit na pilu romantismu a už tu máme psycho drama jak vymalované. Jo a před dokonalostí Simone Ashley smekám, klekám a hekám. ()

Reklama

Beznoh odpad!

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy začne být ve filmech Britská královna z dob minulých černá já se odmítám dívat a rodí se ve mě rasismus který ve mě nikdy nebyl. Od okamžiku kdy zkreslujeme realitu jako nějaký zoufalý marketing a promo etnické rovnosti, věřím že to bude mít přesně obrácený efekt a je to bohužel dobře. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto nedam. 20 minut prvniho dilu a historii fluslo multikulti do oka takovou silou, ze ji to vystrelilo mozek z hlavy. Chtel jsem to brat proste jako obycejny serial...nekoukat na BLM, odprostit se od toho...ale pro cloveka, ktery ma aspon minimalni znalosti historie, toto musi chte nechte iritovat. Mozna by to mohl byt fajn serial, ale diky polocerne kralovene a dalsim chujovinam tomu sanci dat neumim... ODPAD ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Hyperkorektnost a gender v přímém přenosu nám předvádí šlechtice či královny tmavé pleti stejně jako kdyby Hitlera hrál blonďáček bez paruky. Už jen z tohohle důvodu nelze brát seriál vážně. Ale ono je to vlastně jedno, protože i celý příběh je jen trapná levná točená limonáda. Viděna 1. série a nemám v úmyslu se vracet k další. ()

Galerie (610)

Zajímavosti (80)

  • Jelikož je herečka Nicola Coughlan oproti svým hereckým kolegům poměrně menší, měří jen okolo 155 cm, tvůrci ji zpočátku kvůli lepším kamerovým záběrům nutili nosit velmi vysoké podpatky, ale jelikož na nich neustále padala nebo dokonce své kolegyni Claudii Jessie (Eloise Bridgertonová) při pádu svým deštníkem probodla ruku, tvůrci z nápadu nakonec upustili a rozhodli se výškový rozdíl neřešit. (rublik05)
  • Třetí série byla první, kde se neobjevila včela, symbol rodiny Bridgertonovi. (klara.leb)
  • Ve scéně v nevěstinci Colin (Luke Newton) odchází s omluvou, že jde pozdě. V dalším záběru je však vidět, že to on čeká na trhu na Penelope a ne naopak, tedy se jednalo o výmluvu. Je to jedna ze scén ukazující, jak moc je jeho sukničkářská fasáda falešná. (klara.leb)

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama