Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 2
USA, (2020–2026), 30 h 8 min (Minutáž: 52–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (218)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Hyperkorektnost a gender v přímém přenosu nám předvádí šlechtice či královny tmavé pleti stejně jako kdyby Hitlera hrál blonďáček bez paruky. Už jen z tohohle důvodu nelze brát seriál vážně. Ale ono je to vlastně jedno, protože i celý příběh je jen trapná levná točená limonáda. Viděna 1. série a nemám v úmyslu se vracet k další. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Zaráží mě, jak je každý pohoršen tím, že si někdo dovolil natočit historický seriál plný černochů. A co? Tohle není dokument. Tohle nejsou reálie a nikdo netvrdí že ano. Nikdo nic nepokřivuje. Je to seriál, fikce, zábava,kterou někdo vymyslel, napsal a bravůrně natočil. Ale tady je tooolik světových kritiků, kteří jsou taaaaaaaak důležití!! :) ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se toho málem štítila, abych náhodou nezahlédla ani minutku, která by mě mohla intelektuálně kompromitovat, až jsem si to jednou pustila - a už po prvním díle jsem se skutečně cítila jako porcelánová cukřenka. A díky dabingu jsem si to asi za měsíc pustila k žehleni zase - a hle už mě chytili, už jsem chtěla vědět, jak to bude dál. Takže jako romantická slaďárnička to fungovalo velice zdařile. A ty šaty! Tak nádherné šaty a v tolika provedeních jsem neviděla absolutně nikde jinde. Žánr červené  knihovny to naplnilo až po okraj. S historií to však nemělo společného zhola nic, tak bylo jistě zbytečné uvádět, ze se to odehrávalo v Londýně v 19. století. A to, že polovina anglicķého dvora byli vznešení černoušci, bylo tak za hranou, až to bylo ftipné; jinak na to asi pohlížet nelze. A ještě si tedy neodpustím varování, že chlápci by si to měli pouštět jedine na vlastní nebezpečí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je to svým způsobem hloupé,naivní a v jádru je to červená knihovna jako prase,ale potom co jsem se asi po třech dílech rozkoukal a jednotlivé postavy mi přestaly splývat se z toho vyklubal solidní gulity pleasure.Vlastně je to asi nejlepší GP letošního roku.Trochu mi to sice kazilo,že hlavní "hrdinka" je blbá pizda a úplně sem nechápal proč jí všichni mají za úžasnou,ale co už.Toliko probírané obsazení mi tentokrát vůbec nevadilo,vzhledem k tomu že jde o historickou fikci,která si nehraje na žádnou historickou věrnost...70% ()

Karala 

všechny recenze uživatele

Děj tak slaboduchy, ze srovnavani s Austenovou mi prijde jako jeji bezvyhradna urazka. Od zacatku vite konec, stejne tak kdo je "superzahadna" lady Whistledown. Vsechnu tu ubohou hricku prehravajicich hercu se produkce snazila prebit do oci bijící vypravou a kostymy, ktere s realitou maji pramalo spolecneho. Cernosi mi na te rozumove vatě vadili uplne nejmíň. ()

Galerie (610)

Zajímavosti (86)

  • Luke Newton (Colin Bridgerton) je ve skutečnosti levák, avšak v seriálu je nucen šermovat pravou rukou. Takto omlouvá, že v šermu není nijak dobrý. (klara.leb)
  • „Cítila jsem se díky ní velmi bezpečně. Kdyby se něco pokazilo nebo chtěl režisér něco jiného, řekl by to nejprve jí. Kdyby tam nebyla a nedávala na mě pozor, bylo by to mnohem náročnější. Žádná žena nechce, aby jí muž radil, jak má hrát orgasmus,“ prohlásila Phoebe Dynevor (Daphne) o své vlastní koordinátorce intimity Lizzie Talbot. (Duoscop)
  • Ve scéně, kdy Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) randí se slečnami, hraje houslová verze písně „Stay Away“ od Nirvany. (Yorkcz)

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama