Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 4
USA, (2020–2026), 30 h 8 min (Minutáž: 52–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (218)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ak je Bridgerton ozaj to najsledovanejšie na netflixe tak služba dosiahla svoje dno. Taká romantická telenovela, ktorú človek aspoň cez dabing pretrpí, lebo chce vedieť prečo to ľudia majú tak radi. Inak by som to určite nepozeral. A ani neodporúčam nikomu kto nemá rád to obdobie v ktorom sa seriál celý čas odohráva. A miestami fakt pripomína 50 odtieňov čiernej. 2* ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Zaráží mě, jak je každý pohoršen tím, že si někdo dovolil natočit historický seriál plný černochů. A co? Tohle není dokument. Tohle nejsou reálie a nikdo netvrdí že ano. Nikdo nic nepokřivuje. Je to seriál, fikce, zábava,kterou někdo vymyslel, napsal a bravůrně natočil. Ale tady je tooolik světových kritiků, kteří jsou taaaaaaaak důležití!! :) ()

Reklama

meave 

všechny recenze uživatele

Zmiešaná spoločnosť, výstredné outfity a expresívne kulisy zľahčujú zošnurovanosť, ktorá vyššiu triedu zväzovala omnoho viac, ako chudoba. Lebo obava z nej zbavovala možnosti žiť podľa vlastného vkusu a rovnako ako dnes, si vyžadovala odvahu a ochotu riskovať. Preto urobiť to, čo je správne (duty), bolo najvyššou hodnotou. Aj preto bola pre úspech nevyhnutnosť spojiť ju so schopnosťou čítať medzi riadkami, medzi pohľadmi a drobným pohybom. Zdanlivo sa zaradiť a popri tom si nájsť to svoje. Dnes odvaha nemá už tú cenu, ako v časoch, keď len Viktorka mohla robiť, čo sa jej zachcelo. Nevieme to celkom porovnať, chýba empíria - ale tá predstava vie stále omámiť. Lebo veríme, že my by sme to isto dokázali. Očarujúce! ()

VeliiQ 

všechny recenze uživatele

Asi jako u Tří bratrů a Cuties jsem byla připravena na nejhorší, a nakonec příjemně překvapena - tady teda mnohem víc než u těchto dvou filmů. Při prvním dílu jsem si párkrát postěžovala, moc jsem nechápala, o co autorům jde, po prvním díle mi to už bylo ale úplně jedno - Simon byl prostě skvělý. Nejsem moc fanoušek červený knihovny z tohoto období, ale fakt jsem se do toho zažrala a za jeden den jsem to zkoukla celý. Párkrát jsem si pobrečela, zasmála se, oblíbila si hodně postav a nakonec jsem to dokoukala kulturně uspokojená a připravená klidně na další sérii. Moc se mi líbilo, že žádná postava nebyla zlá, nebo hodná, všechny měly klady a zápory - no možná až na otce Simona. Ale celkově to bylo fakt hezký, optimistický, poučení o tom, jak bych chtěla, aby se k sobě lidi chovali. Skvělý únik od reality. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je to svým způsobem hloupé,naivní a v jádru je to červená knihovna jako prase,ale potom co jsem se asi po třech dílech rozkoukal a jednotlivé postavy mi přestaly splývat se z toho vyklubal solidní gulity pleasure.Vlastně je to asi nejlepší GP letošního roku.Trochu mi to sice kazilo,že hlavní "hrdinka" je blbá pizda a úplně sem nechápal proč jí všichni mají za úžasnou,ale co už.Toliko probírané obsazení mi tentokrát vůbec nevadilo,vzhledem k tomu že jde o historickou fikci,která si nehraje na žádnou historickou věrnost...70% ()

Galerie (610)

Zajímavosti (86)

  • Nejtěžší scéna pro Phoebe Dynevor (Daphne) byla ta, ve které měla masturbovat a hrát orgasmus. „Instrukce byly zcela jasné, musíš hrát orgasmus. Je to poměrně těžké nacvičit, což znamená, že nenacvičujete. Jednoduše to uděláte,“ prohlásila. (Duoscop)
  • Třetí sérii během prvních pěti dnů vidělo přes 45 milionů lidí. (klara.leb)
  • Nicola Coughlan (Penelope) a Luke Newton (Colin) jsou velkými fanoušky knižní předlohy a příběhu Colina a Penelope. V době natáčení seriálu si navzájem posílali fanouškovské edity a teorie, diskutovali o tom a některé nápady jim bylo dokonce umožněno zakomponovat do seriálu. Nicola Coughlan vzkázala fanouškům, že jejich prosby o to, aby Penelope oslovila Colina místo jménem „pane Bridgertone“, byly vyslyšeny a tato scéna se ve třetí sérii seriálu opravdu objevila. (klara.leb)

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama