Pobřeží moskytů - Série 1 (2021) (série)
Natalia BeristáinScénář:
Michael D. FullerKamera:
Alex DisenhofHudba:
Antonio PintoHrají:
Justin Theroux, Gabriel Bateman, Melissa George, Logan Polish, Ofelia Medina, Bruno Bichir, Luis de La Rosa, Scotty TovarVOD (1)
Foxovi se ukryjí v honosné haciendě, kde je mocná ženská hlava rodu chce použít jako figurky ve své vlastní hře. (Apple TV+)
Tak dva díly jsme o dvojici agentů Národní bezpečnostní agentury, kteří byli rodině v patách, neslyšeli. Rodina je ve zdánlivém bezpečí v honosné pevnosti kartelu, který bude představovat další překážku k nalezení nového domova. Dokonce i nějaké napětí tvůrci vykřesají, nicméně Allie, který chce jednou provždy zatočit s konzumním přetechnizovaným životem, to v závěru zase posere. Tentokrát s Chuyem, který v něm vidí jen sobeckého alternativního radikála. Nedivím se. Nicméně coby nějaká kritická výpověď o dnešní Americe tahle série vyznívá poměrně ploše. ()
Seriál mě začíná seriózně srát. Matka se tváří neustále jako vyvoraná a dost zásadně pochybuji o vhodnosti castingu. Logika toho co se děje nula a stále nevím nic o tom co jsou zač a proč utíkají. ()
Za všechny díly v podstatě jen utekli z Ameriky, nějak je mi jedno proč, protože se hlavní postavy chovají hloupě, hlavní hrdina nemá žádné charisma a ve finále to bude nějaký ujetý ultravolnomyšlenkář, kdo se těšil na scény z pobřeží, tak se dočká možná v 2.řadě, jestli jí Apple vůbec natočí,tak já už tedy určitě koukat nebudu a končím před polovinou 5.dílu,není proč s tím ztrácet čas... ()
Celkem slabé... pořád se to tváří tak nějak jakoby "tajemně"... ale tajný je, že ve scénáři nic není... postavy tak nějak bloudí kulisama a stává se to víc a víc slabý... tak nějak nám to Cimrmanovští.... (nejsem tvoje matka, jsem tvůj bratr!) díl dost o prdu :( ()
Photo © Apple TV+