Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (690)

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, když on si myslí, že je vtipnej, to je potom těžký no. Ale divim se, že se nepodepsal pod režii, pochybuju, že se nechal řídit podle pokynů pana režiséra. Toho lituju nejvic, protože tim si definitivně zničil jakoukoliv možnost nějaké kariéry. Ale, když tocis se Soukupem tak co cekas 😂 Kamera na křivo, Soukup si povídá většinu času sám se sebou. Kdo se ráno probudí aby se sám sobě představil a zacal říkat nahlas co bude dělat ve třetí osobě? Uz první díl kdy vytahly zaznam ze skutečného jmenování premiéra a pak nastoupi Soukop a za sebou ma kuliay ze Soudkyně Barbary a opět kamera v prdeli, osvětlení. "Já budu bojovat" a mám pocit, že se mu chces smát. A geniální vtip o blbcich ve vládě. No i nejblbejsi a nejtrapnejsi vtip se da říct aby to vypadal vtipně, ale v případě Soukupa, který díky svému egu se myslí, že se nemusí snažit, protože on je Soukup a to musí stačit. Po technické stránce prostě i kde jaké amatérské počiny vypadají o dost lépe. Jako takovi lidi vlastní televizní společnost, protože pracovat by ho nikde nemohli. Kurva na to je, že magnát a prachač, tak výprava v jeho pořadech je ubohá a tragická. Je s řidičem a ten toci do kola s volantem ale lacine vystavěná kabina vozu se nehýbe a stejně jako digitální baráky které vypadaji nebo víte co, už to seru. Si říkám jestli někdo může být fakt tak namyslenej nebo to jen hraje. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Je nutné si zodpovědět otázku, zda je Jarda Soukup nemocný, nebo je nedoceněný genius, který posunul trolení na zcela novou, dosud nepoznanou úroveň a dokonale trolí český národ. Já osobně se lehce přikláním k té druhé možnosti, protože to co jsem právě viděl, to přesahuje veškeré meze lidské představivosti.Taková věc nemůže vzniknout náhodou, nýbrž se zcela jasným cílem strhnout veškerou pozornost, a to se Jardovi povedlo na výbornou, čímž tak trochu podpořil moji teorii. Zcela nadčasové dílo. Viděl jsem pouze první díl s autentických smíchem. Na víc nenacházím odvahu. ()

Reklama

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

House of Farts. Zvědavost a zřejmě latentní sklony ke koprofilii mě ponoukly zhlédnout první díl, což jsem i se silným sebezapřením vydržel něco málo přes tři minuty, následně to zvěrstvo zde poslal do senkruvny, ovšem poté se ve mně kromě žaludku hnulo i svědomí a pro zachování objektivity se kousnul, zhluboka nadechl, skočil do těch sraček šipku a protrpěl tu hrůzu až do hořkého konce. Pokud někdy dostanu nutkání pohledět na další díl, tak si raději napřed do predele narvu skelnou vatu, vyšňupnu dvě lajny mleté Trinidad Morugy, oči si vypláchnu louhem a spolykám metr žiletkového drátu a i tak se bojím, že muka způsobená Soukupem to násobně přebijí - promítat tohle do éteru už podle mě naplňuje skutkovou podstatu teroristického útoku. Což mě přivádí na zajímavý nápad - prodal bych seriál CIA, která by jej všem zadrženým tenoristům pouštěla s arabskými titulky. Přeživší by do týdne u Bašára škemrali o doživotní pobyt v Sednáje, parrilla a waterboarding inclusive. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

během sledování jsem zestárl o 10 let,vypadaly mi vlasy,dva zuby a na chvíli jsem přestal vidět.Tohle se vymyká všem myslitelným měřítkům čehokoliv a Soukup dokázal posunout televizní tvorbu někam,kam už by si člověk myslel že to není možné.Minimálně se mu ale povedlo,že se o něm zase bude chvíli mluvit...-100% ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, proč na Soukupa všichni nadávají. Dokud ho máme, můžeme úplně zrušit armádu a ušetřit tak spoustu financí, neboť nikdo se neodváží napadnout zemi, která vlastní zbraň mnohem silnější než je třeba atomovka – pořad, který sníží komukoli v doslechu iq nejmíň o 50%. Nad tím, že Soukup tolik používá plurál majestaticus, bych se nepozastavoval – vzhledem k úrovni monologu („já jsem buď zdravej, nebo dobře léčenej“) je jasné, že mu se scénářem pomáhal člověk nad jiné povolanější na podobně vtipné „bonmoty“, člověk, který se v prvním díle také objevil – ano, náš prezident. Soukup tak vlastně mluví za oba. Na režisérovo jméno by se taky mohla udělat spousta skutečně nápaditých narážek (např. hle, jak je Benda renesanční osobnost – kromě toho, že je neschopný poslanec, je i neschopný režisér!), na druhou stranu, zase takový ignorant to nebude. Vzhledem k roztřesenosti kamery bych si tipnul, že sleduje moderní trendy a je příznivce hnutí Dogma 95. Druhá možnost také je, že to není schválně a pouze se mu třesou ruce z oprávněného strachu, že tohle jeho druhé dílo skončí stejným, ne-li větším průserem jako jeho první. Neboť je to on, kdo natočil legendární nekonečný seriál Sousedé, který skončil po deseti dílech. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)
  • Seriál se první dva týdny vysílal každý všední den. Od 23. 10. 2019 se ve vysílání objevoval pouze každé úterý. (Bernyz)
  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)

Reklama

Reklama