Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (690)

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

House of Farts. Zvědavost a zřejmě latentní sklony ke koprofilii mě ponoukly zhlédnout první díl, což jsem i se silným sebezapřením vydržel něco málo přes tři minuty, následně to zvěrstvo zde poslal do senkruvny, ovšem poté se ve mně kromě žaludku hnulo i svědomí a pro zachování objektivity se kousnul, zhluboka nadechl, skočil do těch sraček šipku a protrpěl tu hrůzu až do hořkého konce. Pokud někdy dostanu nutkání pohledět na další díl, tak si raději napřed do predele narvu skelnou vatu, vyšňupnu dvě lajny mleté Trinidad Morugy, oči si vypláchnu louhem a spolykám metr žiletkového drátu a i tak se bojím, že muka způsobená Soukupem to násobně přebijí - promítat tohle do éteru už podle mě naplňuje skutkovou podstatu teroristického útoku. Což mě přivádí na zajímavý nápad - prodal bych seriál CIA, která by jej všem zadrženým tenoristům pouštěla s arabskými titulky. Přeživší by do týdne u Bašára škemrali o doživotní pobyt v Sednáje, parrilla a waterboarding inclusive. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

1. díl "Herci" strašný a děj vůbec žádný, ale pár vtipů docela ušlo - vrátnej, budu slibovat a Gréta. A jinak zdar hejtování z politických důvodů. Fakt kvalitní práce zdejších recenzentů, co zkouknou prvních max 40s. Kdo vydrží do času 2:30, tak si možná řekne, že občas to nějakou solidnější myšlenku má.2. díl Tak nic. Snaha byla. Bohužel jen u mě jako diváka. U tvůrců totálně vymeteno, prázdno a bez jediného náznaku humoru. Jednu hvězdičku za první díl mažu. ()

Reklama

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí tak jednou za půl roku zběžně juknout, jakou další show si na nás Jarouš připravil, a je hned jasný, že horší už to s ním být nemůže, že jo? Ale kdepak, kdepak. Ten kluk jeden vyčuraná je tak hustej, že se vždycky zvedne ze dna a pak začne hrabat a hrabat, aby to dno posunul ještě trochu hlouběji. Co na to říct? Možná má specifický talent. Možná se nám tu prochází další Ed Wood. Nebo aspoň Tommy Wiseau. Každopádně pokud existuje peklo, tak Premiéra tam budou pořád dokola pouštět těm největším hříšníkům. Stačí první cca minuta a máte chuť si prohnat hlavu kulí. A to má tahle opičárna přes dvacet minut. Dvacet minut zjevně nepřipravenýho egocentrickýho opičáka, kterýho sem tam doplní někdo podobně zoufalej. Jardo, Jarouši, ty pí*o vypatlaná, smradlavá, tys to dokázal!!! Prase! ()

apokar odpad!

všechny recenze uživatele

Poctivě jsem odkoukal tři díly. Zpětně nechápu, že ještě žiju. Protože to jsou opravdu muka. Věčně ustupující voda, odklánějící se větvě s ovocem, visící balvan - nic z toho nemohlo v podsvětí Tantalovi způsobit větší utrpení. Myslím, že slova, která by přesně vystihla mé pocity z tohoto díla, ještě nebyla vymyšlena. Omlouvám se všem odpadům, které jsem dosud udělil. ()

evilmind odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je regulérně psychicky nemocnej člověk. Protože jen úplnej blázen si může myslet, že tohle je sitcom. Drtivá většina je Soukupův blábolivý monolog, jako z ostatních pořadů, naprosto není poznat mezi Soukupem - hercem a Soukupem v jiných rolích. Čekal jsem nějaký hodně trapný vtipy, ale on se o ně ani nepokouší?! WTF. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Seriál se první dva týdny vysílal každý všední den. Od 23. 10. 2019 se ve vysílání objevoval pouze každé úterý. (Bernyz)
  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)

Reklama

Reklama